Lenormandorakel och kraftdjursbudskap 27/3

8

Stjärnorna

Det är en vecka sedan jag skrev i bloggen. Det tog omtag min förkylning och jag har i stort sett bara arbetat, sovit och försökt att äta.

Under den här veckan har jag också fått hem en ny kortlek som jag tänkte börja med i morgon. Den är helt underbar och kallas Twintarot. Jag tänker inte titta i boken som kom och kan inte tarot så bra. Utan jag kanaliserar för varje kort som kommer.

Det är sällan en kortlek kommunicerar så på en gång, jag brukar rena dom när de kommer hem och sedan sitta en stund för att ta in varje kort. Men den här nästan krävde att jag skulle använda den direkt. Det är alltid roligt när det blir så och jag ser fram emot att använda den och att visa upp den här. För er som älskar Lenormand så kan jag tala om att jag slutar inte med dom. Vi får se vad andevärlden vill att jag ska lägga ut i fortsättningen.

Twintarot köpte jag just för när jag lägger för er som frågar mig om Twinflames men jag har märkt att den även för andra vill att jag använder den. Vem är jag att säga emot andevärlden ( ok jag gör det ibland 😀 ) så i morgon börjar jag 🙂

Stjärnor

När jag skulle skriva idag så visste jag inte vad jag skulle skriva om, helt plötsligt börjar jag leta efter stjärnbilder och jag överlåter helt enkelt ordet till de som pockar på nu. Bredvid mig har jag en kvinnlig gestalt som säger att hon kommer från stjärnfolket med ett budskap.

I dessa oroliga tider som är nu, när världen skakas om i sina grundvalar så kom ihåg att ni kommer från stjärnorna och är eviga. När ni föddes från just er stjärna gav ni er ut på en resa genom eoner för att föra fram budskap men också för att lära. Nu börjar den omställning som vi har förmedlat så länge till er. Den omställning som i slutändan kommer att göra att ljuset segrar. Vi står inför besvärliga tider men vet att vi alltid finns här och håller er. Stöttar er och låter er växa i ert högre jag och också i er kroppsliga form. Ni kan när som helst be oss om hjälp eller svar. Håll ut kära vänner, ljuset finns framför er och kommer att skina klarare och klarare för var dag som går. Som morgonstjärnan lyser klart på himlen kommer ni också i slutändan att lysa starkt och vackert.

Jag tackar henne för hennes ord.

Det här budskapet har jag sett framföras av många runt om på vår jord och det pågår just nu en rörelse där otroligt många ger healing till moder jord och dess innevånare. Att stjärnfolket nu går in till så många och ger det här budskapet kan bero på att det också är många som inte riktigt ser ljuset i tunneln. Det finns där och jag kan hålla med henne, håll ut och ta hand om er.

I dag finns jag på Tarotguiderna

kl 12-14 och kl 18-19.

Välkomna att ringa

Klicka på bilden för att läsa mer om mig

Lenormandorakel

Mannen
Det här kortet symboliserar en man i ditt liv, eller om du är man och läser det här dig själv, det symboliserar också väntan efter kärleken som är på väg. Han håller en ros i sin hand och hans nakna fötter visar att han är beredd att gå i dina fotspår. Det här kortet pratar om tålamod att vänta på sin älskade som man vet är på väg. Att lugnt och stilla sitta och inte stressa in i något. Ta dig tid att se det vackra i väntan, att lära känna den som kommer in i ditt liv och att var säker på att universum ger dig det du vill ha.
Är du man och läser det här så är det dig och din väntan det här kortet symboliserar, din förmåga att se det vackra i en kvinna och att uppvakta henne för att så småningom få den kärleken du vill ha. Är du kvinna som läser det här så är mannen på väg in i ditt liv, eller om du lever i en relation så kommer du att bli uppvaktad igen vare sig du lever med en man eller med en kvinna. Ta det lugnt, allt kommer när det är menat att det ska komma, rusa inte in i något och ha tålamod en stund till.

Kraftdjursbudskap

Vit elefant
Är helgad åt Buddha eftersom den upplyste hans mor Maya om sonens födelse. En önskad gåva eller impulsköp kan komma till passa trots allt
Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

8 kommentarer

 1. Leischa den

  Så fin kanalisering, varmt och stort tack för den och för det starka budskapet som hela tiden är återkommande nu ifrån alla håll och kanter, tålamod, tillit för något underbart är i görningen🙏♥️♥️♥️

  • aldarana den

   Jag läste den efter jag kanaliserat och jag håller med, det var ett fint budskap 🙂

 2. 🌞 den

  ❤️🤗

  • aldarana den

   Tack och ha en underbar söndag kram

 3. Louise Nylund den

  Tack🙏🐦🐦🐦🧡

  • aldarana den

   Tack själv vännen, ha en underbar söndag kram

 4. Lotta den

  Tack 🌷🕊🐢

  • aldarana den

   Tack själv vännen, ha en underbar söndag kram

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.