Orakelkort och kraftdjursbudskap 2/12

2

Kärlek

Det hoppar och far energier nu som gör att man måste se på sina gamla sår. Där man ömsom dippar och ömsom är glad. Ett tag så låg det som en våt filt över allt och alla.

Energin verkar ha försvunnit helt ibland och det jag har märkt är att människor är trötta, slitna och irriterade. Det har varit mycket sådana energier den sista tiden.

Hur motverkar man det?

Kärlek….

Med kärlek, med mycket kärlek, till sig själv för och främst men också till andra. Jag skriver inte att ni ska ta allt som personer slänger på er, om det är i form av ilska, ångest, elakhet eller något annat.

Det krävs väldigt mycket av en för att kunna skicka tillbaka kärleksenergier och att inte gå in i den ilskna energin. Finns många sätt att göra så att man avväpnar situationen och att räkna till tio är en av dom. Men tänker några av er, har det brunnit totalt för människan 😀 Det går inte att skicka bara kärleksenergier.

Nej det kan jag hålla med om att i vissa situationer så går det inte, men om man försöker att sända kärlek, både till sig själv och andra så rensas energierna. Det är som att när solen kommer fram efter ett regnväder. Man kan andas lättare och det känns klarare runt en.

Kärleksenergier är oerhört starka och kan bryta ned den mest svåra ilska. Den kärlek vi får från de hjälpare som finns runt oss, lyfter och låter oss flyga en stund 😀

I dag finns jag på Tarotguiderna mellan kl 10-12, 14-16 och 19-22.

Välkomna att ringa

Klicka på bilden för att läsa mer om mig och mina arbetstider

Lenormandorakel


Klockan
Det här koret symboliserar tid, nutid, dåtid och den tiden som ligger framför oss.
Klockan tickar är och livet är kort så även i naturen. Därför ska vi ta tillvara varje sekund och leva vårt liv så fullt vi kan. Det här kortet är en påminnelse om vår dödlighet, klockan går alltid framåt och så behöver vi också göra.
Det är kortet som pratar om att utnyttja vår tid väl och ugglan på kortet visar på just det.
Det här är också kortet som pratar om att något kan ta tid och man behöver ha tålamod, det visar också på att tiden kan rinna iväg alldeles för snabbt. Att leva här och nu när man behöver det.
Vad betyder det här kortet för dig just nu? Behöver du kanske till och med stanna upp för att se i vilken riktning du ska gå för att tiden ska komma igång igen?

Kraftdjursbudskap

Coyote
Den vargliknande som i navajo-indianernas mytologi skapade Vintergatan genom att kasta ut en påse stjärnor. Han säger att om andra dröjer, dra igång din plan själv.
Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Leischa den

    Tack och tack🙏💗 Ja puh vilka energier som brunnit i en stundtals, ömsom 😍 ömsom 😂 ömsom 🔥😈🔥 ömsom 😥 ömsom tomrum! Jag är helt slut😅 Önskar dej en fantastisk vecka💗

    • aldarana den

      Tack detsamma vännen kram

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.