Orakelkort och kraftdjursbudskap 21/11

4

Bränna ut sig….

Kan man bränna ut sig när man arbetar med andevärlden? Absolut kan man det.

I början när jag förstod att jag kunde prata med andar så ville jag prata med dom hela tiden. Jag la kort och hade kontakt med andevärlden nästan hela mitt vakna dygn. Ville ut och arbeta och blev stressad över när inte fick någon jag kunde hjälpa. Att vara i andevärlden blev nästan som en drog som gjorde att jag kunde slippa undan mitt egna, som jag tyckte då tråkiga liv.

Det här fungerade i ca tre år, sedan så en dag var jag så less på allt så jag kunde kräkas. Det var inte roligt längre, min energi var oerhört låg. Då arbetade jag för en annan linje och en dag sa jag bara upp mig. I ett halvår så var jag slut, var inte intresserad och arbetade bara sporadisk och utan glädje.

Under det halvåret landade jag i den vanliga världen, tog tag i mitt liv och började att följa gudinnan. Gjorde jordnära saker och laddade om. Här är jag inte unik, jag har sett det här otaliga gånger att människor i början vill göra allt och på en gång. Nu på senaste tiden har jag också sett en ökning på vissa andliga sidor, man spår för lite och inget, sitter uppkopplad hela tiden och ger ut budskap på löpande band.

Det blir en sorts snabbmat när det gäller andevärlden och det ska vara snabba resultat utan i vissa fall substans. Till slut finns risken att det precis som i mitt fall resulterar i att man slutar helt eller håller upp ett långt tag, eftersom man bränner ut sig. Man behöver landa och göra praktiska saker, att vara med människor som inte är ett dugg andliga. Helt enkelt förankra sig i de levandes värld.

Det är härligt i början, otroligt härligt när man märker att man hjälper andra, när man ser att ens spådomar slår in och känner att man gör andra glada. Det blir en sorts berusning som man vill ha om och om igen. Inget fel med det men här behöver man verkligen slå i bromsen när man märker att det upptar ens hela vakna tid.

Så till er som precis har börjat med att prata med andevärlden. Ta det försiktigt och ta hand om er. Ta paus ibland, umgås med människor som inte tror på det här och ha dagar när ni inte pratar med andevärlden alls. Det tar energi att göra det här och tanka ny energi emellanåt så ni inte bränner ut er.

Kram

I dag finns jag på Tarotguiderna mellan kl 12-14 och 16-19.

Välkomna att ringa

Klicka på bilden för att läsa mer om mig och mina arbetstider

Lenormandorakel

Ringen
Det här kortet symboliserar, giftermål, förhållande, löften, åtaganden, partnerskap, unioner, att slutföra något och beundran.
Med denna ring tager jag dig….
Nu är tiden inne för att gifta sig, gå in i ett förhållande, ge löften om kärlek, gå in i partnerskap vare sig det är i kärlek eller affärer. Ringen är en symbol för kärleken i ett förhållande vare sig det är till en kärlek eller en vänskap.Vårda dina vänner, vårda din kärlek. Var inte rädd för att kärlek både till dig själv och andra.
Det besvärliga i förhållandet eller när kärleken är ny och osäker kommer att rätas ut och du ser vägen framåt och den lycka det kommer att föra med sig.

Kraftdjursbudskap

Får
Är en symbol för den sumeriske fåraherdeguden Dumuzi som representerade vintertid och vila.
Du måste inte göra allt idag. Så slå av på takten.
Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

 1. Anna den

  Tack! 🙏🤗

  • aldarana den

   Tack själv vännen, ha en underbar fredag kram

 2. Leischa den

  Kloka och så viktiga ord, tack för att du delar och tack för fina budskap🙏💜

  • aldarana den

   Tack för dina fina ord, ha en underbar fredag kram

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.