Orakelkort och kraftdjursbudskap 15/11

8

Universum

Många gånger så hör vi om att universum hör dig, även jag säger ibland att universum har hört dig och jobbar för att dina önskningar ska slå in.

Till viss del har vi i vårt liv en ödestråd, den tråd vi spann innan vi föddes. Där vi gjorde upp vad vi skulle göra, vilka lärdomar vi skulle få och vilka vi skulle möta. Sedan har vi vår fria vilja som betyder oerhört mycket.

Vad är då universum?

Här kan jag bara prata för mig själv, mina upplevelser och vad andar har sagt åt mig. Universum är för mig det högre medvetande som vi alla tillhör. Vi är alla en med det men också egna själar. Lite som ett bi samhälle, de har ett kollektivt medvetande men är ändå egna individer. Det är det här som gör att vi kan prata med andar, guider, änglar o v s och också känna av varandras känslor.

För några år sedan fick jag kontakt med en ande, vars familj var oerhört kristna. Den anhöriga till anden var orolig om den hade hittat gud, eller om den mött Gud. Jag hade själv inte tänkt så långt eftersom jag inte tror på Gud som kristna tror på. Anden skrattade då till och sa att han finns inte på det sättet.

Här blev jag lite ställd och frågade då hur det var. Anden visade mig då ett enormt timglas där själarna går runt runt. Timglaset var det här kollektiva medvetandet som vi har. Det kollektiva medvetandet har en egen “själ” och det är det här medvetandet som jag kallar universum.

Det är det medvetandet som hör våra böner och jobbar för att det ska slå in om det ligger i vårt livsöde. Vi kan helt enkelt inte gå för långt ifrån den tråd som spanns innan vi föddes.

Hur vet vi då vad för tråd vi spann? Det gör vi inte och på ett sätt ska vi heller inte göra det, vår fria vilja styr så mycket och det är genom den vi lär oss saker på vår stig. Hur vet vi då om våra önskningar kan slå in? Här behöver vi vara mer uppmärksamma på vad våra guider visar oss. De kommer hela tiden med tecken eller synkroniciteter för att vi ska förstå vad som är på gång, eller hur vi lättast kan komma fram till dit vi ska.

Så ja universum hör er bön och var uppmärksam på tecken från guider och änglar. Det är de tecknen som gör att livets väg blir lite lättare när man jobbar mot ett mål som man tycker tar alldeles för lång tid.

I dag finns jag på Tarotguiderna mellan kl 10-12

Klicka på bilden för att läsa mer om mig och mina arbetstider

Lenormandorakel

Klöver
Det här kortet symboliserar lycka, tur, att vända något negativt till positivt, roliga överraskningar och något att se fram emot.
Turen har börjat vända nu, efter en tids arbetande i motvind började det att vända för dig, det kan vara i kärlek, arbete, pengar eller rent allmänt. Det börjar gå lättare för dig på livets väg och gamla sorger och bekymmer kommer att vara just det, gamla. De ligger bakom dig och du kommer att börja se ljusare på framtiden. Förvänta dig tur, lycka, positivitet, roliga saker och mysiga överraskningar så drar du också till dig dom. Se och erkänn den tur du redan haft i livet vad det än är, att vara i en energi av att känna sig tursam gör att man drar till sig även andra sådana energier.
Du är värd att vara lycklig och tursam.

Kraftdjursbudskap

Lejoninna
Den gyllene lejoninnan, symbol för den forntida egyptiska eld- och segergudinnan Sekhmet, fyller dig med styrka och mod, samt utlovar framgång idag.
Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

8 kommentarer

 1. Leischa den

  Så fin förklaring om alltet och underbara budskap, som välkomnas enormt mkt, stort tack och jag önskar dej en underbar helg🙏💗

  • aldarana den

   Tack vännen, jag hoppas du haft en bra helg. Ha en underbar måndag kram

 2. Louise den

  Alltid aha-upplevelser när du förklarar utifrån ditt perspektiv. Tack🧡

  • aldarana den

   Vad roligt att höra, ha en underbar dag kram

 3. 🌞 den

  Tack Lena stor kram till dej ☺️

  • Anna den

   Tack! Intressant läsning och mycket lovande budskap😊🙏🤗

   • aldarana den

    Tack själv vännen, ha en underbar dag kram

  • aldarana den

   Tack själv vännen, ha en underbar dag kram

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.