Orakelkort och kraftdjursbudskap 12/11

6

Dessa energier som är nu…

Jag har inte skrivit på några dagar för det har varit minst sagt intensivt. De här energierna som är nu är faktiskt lite hysteriska. Precis när man börjar komma in i Merkurius i retrograd, som började i slutet på oktober och håller på till tjugonde november, så slår portalen 11/11 till med full kraft.

Klicka på bilden för att läsa om Chiron i retrograd ( på engelska)

Chiron

Den sårade helaren har varit retrograd sedan den åttonde juli och går inte ur sin retrograd förrän den tolfte december. Chiron som låter oss se på våra inre sår, våra spirituella sår, gamla karma sår som under den här tiden har poppat upp för oss alla. Men det finns ett läkande i det här, att titta på och förstå gamla sår gör att vi också kan läka dom. Det är inte helt negativt när han är i retrograd även om man under tiden helst vill gömma sig under en sten ibland. När man gjort jobbet så går man ur mycket starkare än förut.

Merkurius i retrograd

Vi har en tendens att skylla väldigt mycket på Merkurius och när den är i retrograd, men den här tiden kan vara väldigt bra. Man måste tänka på vad man säger, att inte brusa upp och att ta ett steg tillbaka, för att titta på varför man beter sig som man gör i vissa situationer. Att sakta ned och planera sin resa lite bättre, att komma ihåg att ta backup på datorn ( måste göra det idag 😀 ), Merkurius nästan tvingar in oss i ett lugnare tempo där man behöver se över sitt kanske gamla vanliga liv som går i raketfart.

Sedan har vi fullmånen idag som är stark. Den här fullmånen är perfekt för att känna , meditera och få hjälp av att manifestera det man vill ha i sitt liv.

Så allt är inte dystert och svart utan snarare tvärtom. Här beror det på hur man ser glaset, är det halvfullt eller halvtomt? Vad kan man göra med alla dessa energier? För mig är det att rida ut stormen och lära mig något av processen. Att även om det gör ont ibland med de sår som kommer upp, att se på dom, spåra dom och att läka dom.

Vi gick in i en portal av kärlek i samband med Lejonportalen. Nu är nästa portal här där vi återigen höjs i kärlek. Var med på tåget och rid ut stormen, er belöning kommer efter det.

I dag finns jag på Tarotguiderna mellan kl 18-21

Välkomna att ringa

Klicka på bilden för att läsa mer om mig och mina arbetstider

Lenormandorakel

Blommorna
Det här kortet symboliserar lycka och presenter och att något ändras till det bättre. Det är din tid nu, den tid när allt vänder och livet blir ljusare igen. Förvänta dig lycka och att det är dags för dig att ta din plats i världen där lycka och välmående finns. Det här kortet representerar även presenter, att ge en gåva är många gånger lika roligt som att få en gåva. Ge bort gåvor till dom du tycker om, du kommer även att få gåvor som gör dig glad. Det kan vara allt från materiella ting till en kram från en kär vän. Det är en tid nu av lycka, välmående och framgång. Stig ombord på det tåget och låt det ta dig dit du alltid velat vara .
Vit häst
Den vita hästen, kelternas symbol för modergudinnan Epona, lovar att alla resor korta som långa, går smidigt och skänker glädje.
Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

6 kommentarer

 1. Leischa den

  Ja, nu är det energier som heter duga…bara att åka med och göra det bästa av allt🙏 Tusen tack för vackra budskap🙏💗

  • aldarana den

   Ja det är bara att hålla i sig och försöka njuta av färden 🙂 tack själv vännen, ha en underbar dag kram

 2. Anna den

  Tack! 🙏😊🤗

  • aldarana den

   Tack själv vännen, ha en underbar dag kram

 3. 🌞 den

  Tack Lena en fin dag till dej också☺️

  • aldarana den

   Tack själv vännen, ha en underbar dag kram

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.