Orakelkort och kraftdjursbudskap 6/11

4

Twin Flames/ Tvillingsjälar

Detta begrepp har ni säkert hört talas om och jag har skrivit om det tre gånger i min blogg. Här ska jag också säga att det har skrivits spaltmeter om Tvillingsjälar och det här är mina erfarenheter av dessa energier.

Första gången jag kom i kontakt med det här begreppet var för två år sedan och jag måste erkänna att jag var mer än skeptisk till det här. För mig fanns det själsfränder eller själsvänner som man träffade under sin tid på jorden. Jag vet att jag har träffat flera själsvänner redan och kommer antagligen att träffa fler innan jag går över till andra sidan.

Under de här två åren så har jag läst på, pratat med andevärlden om det här, känt av energierna och även träffat på min tvillingsjäl. Under resans gång så har de här energierna blivit starkare och starkare, vilket gjort att jag har grottat ned mig i det ännu mer. För mig är det viktigt att förstå, inte bara för min egen resas skull, utan för att jag ska kunna hjälpa andra genom deras resa.

De senaste tre veckorna har dessa energier nästan exploderat och jag har hela tiden fått känslan av att dessa två energier är på väg att sammansmältas. Vad det betyder i praktiken förstår jag fortfarande inte och har heller inte fått några svar. Något som också skett under de senaste två månaderna är att andevärlden nu visar dessa energier som färger. För twin flames är färgerna alla lila nyanser med stråk av mörkblått i. Vissa gånger ser jag energierna i alla chakrafärgerna och även guld och silver. Återigen så kommer jag att behöva läsa på i alla fall när det gäller guld och silver men jag har fått en viss hum om vad de betyder.

För mig är det nu spännande tider fram till 11/11 då jag förstår att något kommer att hända. Jag prenumererar på ett nyhetsbrev om just Twin Flames från en kvinna som jag tycker skriver oerhört bra, av henne får jag många aha upplevelser och lär mig mer. Här nedanför kommer länken till hennes blogg. Den är på engelska men väldigt lättförståelig.

Så för er som går den här resan och för er som kommer att träffa er Twin flame så vill jag bara säga att den här resan inte alla gånger är lätt. Men den kan också vara underbar och lära er väldigt mycket om er själva och eran motpart. Låt er sköljas med att dessa energier och kriga inte emot dom. Enligt min erfarenhet så blir det lättare då.

I dag finns jag på Tarotguiderna mellan kl 14-16 och 19-22. OBS! Nya fasta tider.

Välkomna att ringa

Klicka på bilden för att läsa mer om mig och mina arbetstider

Lenormandorakel

Ankaret
Det här kortet symboliserar stabilitet, hopp, frid och att komma fram till sitt mål. Det kan också betyda att inte förankra sig så pass mycket att man blir stillasittande, att men tillåter sig att ha en ankare runt halsen som tynger ned en och att låta någon annan vara en tyngd för en själv. Se dig omkring, har du något ankare som tynger dig som inte låter dig gå framåt, skär i så fall av linan och lämna ankaret bakom dig, vare sig det är relationer eller minnen. De gör ingen nytta längre om de håller dig nere. De har bara så stor betydelse som du ger dom. Kanske är det också dags att förankra dig i dina idéer och drömmar, i nya relationer som för dig framåt och som gör dig till en starkare person. Fokusera på var du behöver stå stadigt och lämna resten som ett minne. Även om det stormar runt omkring dig så har du alltid relationer som håller dig fast förankrad i världen. Var finns de? Ibland kan vänner dyka upp på de mest osannolika ställena. Odla dina bra relationer och minnen.
Fjäril
Symbol för återfödelse och förnyelse i många kulturer, säger att du får chans till en nystart som blir mycket fördelaktig för dig.
Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

 1. Leischa den

  Tack så mkt🙏💜

 2. Charlotte den

  Jag önskar veta mer om just guld och silver. Tack för allt du skriver🙏🏻 Det finns en kvinna på youtube/Patreon som heter Aluna Ash. Hon är fantastiskt duktig på twinflames energier, astrologi osv.

  • aldarana den

   Tack för tipset 🙂 jag återkommer när jag vet mer om de här färgerna jag ser. Vill titta ordentligt på det.
   ha en underbar dag kram

 3. 🌞 den

  Tack Lena☺️

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.