Orakelkort och kraftdjursbudskap 3/11

2

Hel

Vi är nu inne i Hels tid, transformationens tid. Den tid som kommer innan vilan där vi ibland kastas ned i Hels gryta och tumlar runt en stund, för att sedan kravla oss upp. Lite våtare, lite mer omskakade och mycket mer starkare och klokare.

Hel har för mig lite oförtjänt dåligt rykte, ja hon är den som tar hand om de döda, dödsgudinnan, transformationens gudinna, den som utmanar dig, den som låter dig skakas om och hon som är sträng ibland.

Men hon är också modern, den som håller dig när du transformeras, den som ger dig utvägar även om du måste gå den vägen själv, den som vakar över och tar hand på ett kärleksfullt sätt de avlidna, hon som inte ger dig mer utmaningar än du klarar av och den som i slutändan står där stolt över dig när du tagit dina första steg på din nya väg.

Att gå med Hel är en utmaning och under två år gjorde jag det, hände mycket under den tiden och på ett sätt går jag fortfarande med henne. Freja och Hel är varandras motpoler och jag har valt att sätta de två färgerna i min månskära som jag har på pannan. Det behövs balans i världsalltet och i oss själva, här har jag valt att ha den balansen mellan Freja och Hel. Freja är min gudinna, den jag vigt mitt liv åt, men Hel har även hon en stor betydelse. Jag vet att hon håller mig även när jag genomgår en transformation som kan vara omskakande. Jag litar till hundra procent på att de utmaningar jag står inför och som hon har gett mig, kommer jag att klara.

I dag finns jag på Tarotguiderna mellan kl 13 -16.

Välkomna att ringa

Klicka på bilden för att läsa mer om mig och mina arbetstider
Masken
Det här kortet symboliserar ditt innersta, dina masker men också andras masker. Gå djupt inom dig och se vilka masker du har, vilka masker visar du i olika situationer och är det kanske dags att ändra det? Måste du alltid visa upp en mask av lätthet, kan det vara så att människor runt omkring dig behöver se dig ledsen ibland? Sätter du alltid på dig en mask av förtvivlan, ledsamhet, bitterhet eller arrogans för mycket? Har du fastnat i den masken? I så fall är det dags att ta av dig den och låta andra se den rara, glada, lyckliga människa du egentligen är. Se andras masker i olika situationer, kan du läsa bakom masken de sätter upp? Varför har de den masken i olika situationer? Se och lär hur de olika maskerna fungerar så försvinner också mycket av de olika missförstånd som finns runt om dig.
Snögås
Flyttar från Arktis under vintern och förebådar snön. Dra dig bort från stress och överarbete en tid och låt omvärlden klara sig själv för en stund.
Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Leischa den

    Tack så jättemycket🙏💗

    • aldarana den

      Tack själv vännen, ha en bra dag kram

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.