Orakelkort och kraftdjursbudskap 25/10

20

Musik

Det är fem dagar sedan jag skrev och anledningen är att jag inte hade en aning om vad jag skulle skriva om. Så har ni några förslag för framtida bloggar tar jag tacksamt emot dom. 😀

Musik ja, livselexiret som jag inte skulle kunna vara utan. Jag är en allätare och lyssnar på det mesta. Beroende på vilket humör jag är på så är det allt från gamla Platters musik till Amon Amarth som är ett svenskt death metal band. Vet inte varför just den musikstilen heter så och Amon Amarth sjunger om vikingar 😀

Musik kan lyfta och trycka ned. För mig är det viktigt att den lyfter men ibland när jag behöver gråta ut lyssnar jag på Twilight Time av Platters

Den påminner mig om en kär vän som gick bort hastigt för drygt ett år sedan och ibland behöver man verkligen gråta ut och få sörja en stund.

I dag lyssnar jag på Celtic Mystery. En helt underbar skiva från 1999 som för mig helar och lyfter.

Det jag använder när jag vill meditera och behöver trummor. När jag verkligen vill gå ned djupt och inte trumma själv så är Byron Metcalfs Shamans heart II helt underbar.

Listan kan göras hur lång som helst och för mig är det också viktigt att jag i vissa sånger behöver veta texten. Andevärlden har den senaste tiden gett mig budskap genom sångtexter. När jag inte kan få ur en sång ur huvudet så vet jag att det är ett budskap och tittar på texten. Det kan vara sånger jag bara har hört ett par gånger och helt plötsligt går jag och smånynnar på den igen och igen och igen.

Att sjunga och dansa för sig själv eller med andra när ens energier är lite låga är helt underbart och lyfter verkligen. Musik är magi. Sjung och dansa när ni dippar, gråt ut till en sång eller sjung för fulla muggar till en sång ni verkligen älskar. Det förlöser och lyfter en.

Ha en underbar Frejas dag och sjung för full hals i dag till någon sång ni älskar.

I dag finns jag på Tarotgudierna mellan kl 10-13 och 18-19.

Välkomna att ringa

Klicka på bilden för att läsa mer om mig och mina arbetstider

Lenormand orakel

Månen
Det här kortet symboliserar romanser, intuition,och medialitet, fantasi och kreativitet. När det här kortet kommer upp kan det betyda en massa saker. Det kan betyda att man påverkar andra som månen påverkar vattnet, att det kommer in berömmelse i ditt liv, du blir med andra ord uppmärksammad för något bra du gjort eller gör. Budskapet idag är att ta vara på din intuition och din medialitet , att lära dig att förstå den gåva du har och att göra gott med den. Att göra gott kan vara en så enkel sak som att du bryr dig om dig själv mer än andra en stund. Att du tar dig tid att lära känna dig själv och din gåva, att tro på det du får in och inte tvivla. Livet går i cykler och just nu är det din tur att ta hand om just den fasen i ditt liv där viktigast för en stund. Gå in i det här med ödmjukhet och låt din gåva få växa. Det är en spännande väg att gå.

Kraftdjursbudskap

Isbjörn
Är symbol för den gode anden Torngasak i inuitisk folktro. Han lovar att beskydda dig från svårigheter och smälta bort allt motstånd och orättvisa.
Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

20 kommentarer

 1. Leischa den

  Tack för budskapen och påminnelsen om att våga lita på min egna intuition, medialitet och visdom även när både andra och jag själv får mej att vackla. Det har varit ett litet tema sista tiden, så det var en fin bekräftelse och påminnelse🙏💗 Önskar dej en underbar helg med the boys🙏 Försöker klura på önskemål/tips om vad du kan skriva om, kanske lite djupgående tips på att kunna särskilja rädslobaserad tankar/känslor, samt “önskedrömmar” från intuition💗

  • aldarana den

   Tack för feedback vännen och tips, ha en underbar dag kram

 2. Lotta den

  Jag tror det är meningen att du ska skriva just när du får känslan att du har något att skriva om.

  Kanske ska ditt budskap ligga kvar tills alla som behöver se och förstå också förstår det.

  Litar på att inläggen kommer precis när de behöver komma. Du är en guide för mig.

  Tack för att du fortsätter skriva. Vet inte vad jag skulle göra utan dina inlägg.

  Ha en trevlig helg!

  • aldarana den

   Tack vännen, ja jag har lärt mig att inte försöka krysta fram något utan att ta det som andevärlden vill att jag ska ge budskap om. Ha en underbar dag kram

 3. Guje Henkelstam den

  Så bra och fint skrivet. Stämmer bra in på mej just nu. Tack 🙏🏻 fina du 💕

  • aldarana den

   Tack vännen, ha en underbar dag kram

 4. 🌞 den

  Tack Lena för budskapen😊
  Trevlig Helg!!!!!!

  • Majsan den

   Hej fina du💖
   Tycker att allt du skriver är klockrent, så mitt förslag är att fortsätta i samma anda, dvs. att skriva när du känner dig inspirerad och när budskapen “vill komma fram”.
   Förlåt ordvalet, men jag och Gunsan brukade skämta med varandra och säga: “You are The Best! F*** the Rest!”😉 Kraamar

   • aldarana den

    Tack vännen och jag tar till mig det. Ha en underbar dag kram

  • aldarana den

   Tack själv, ha en underbar dag kram

 5. Lisbeth den

  Wow… ett varmt tack och ha en bra Lördag.

  • aldarana den

   Tack själv och ha en underbar tisdag kram

 6. Lotta den

  Tack för ett fint budskap. Jag ser alltid fram emot dem.

  Hur du gör för att skydda dig mot mörka energier? Så få talar om de mörka energierna och jag vet man inte ska fokusera det men de finns. Det finns även elaka avundsjuka personer som riktar och även placerar mörka energier i och runt en för att förstöra och de lyckas. Hur gör man för att få bort en sådan energi? Det räcker inte enbart med positiva tankar och sång kan jag tillägga. Jag vill gärna lära mig mer om hur jag skyddar mig.
  Mvh Lotta

  • aldarana den

   Hej och tack, jag vet lite för lite om det här för att våga skriva om det, men håller på att lära mig. Återkommer när jag vet mer, ha en underbar dag kram

 7. Charlott den

  Jag pratade med dig för en tid sedan. Då såg du mig och den jag tänker på i en guldbubbla🤗 som jag förstått vissa vägledare, så ser ni ofta färger. Det vore väldigt intressant om du beskriver vad färger visar dig för budskap. Jag undrar ännu vad denna ”guldbubbla” samt band av guld betyder.

  • aldarana den

   Tack jag har fortfarande inte riktigt fått svar på det här från mina guider men återkommer när jag vet mer. Ha en underbar dag kram

 8. Anna den

  Hej Aldarana! Älskar att läsa om The boys så kommer du inte på något annat så skriv gärna om deras upptåg😃😍 stor kram från Anna!

  • Sofia F den

   Håller med Anna, bara älskar The boys…..
   Tack för dina inlägg, läser och tar till mig dem – tillför mycket i min vardag.

   • aldarana den

    Tack för din feedback vännen, ha en underbar dag kram

  • aldarana den

   Tack, ja de har varit lite lugna ett tag nu så jag har inte haft något att skriva om. Ha en underbar dag kram

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.