Orakelkort och kraftdjursbudskap 20/10

2

Stjärnstoft

På mitt andra år då jag läste till Freja Naturprästinna så skulle vi hitta vårt prästinnenamn. Vi mediterade och reste på det och gång på gång så kom ett ord upp. Stjärnstoft eller Stjärneld.

Här måste jag säga att jag blev lite besviken, herregud tänkte jag, jag är vill i alla fall ingen fe 😀 vad sjutton vad det här med Stjärnstoft? Visst jag hade haft kontakt med stjärnorna och hittat min stjärna där min själ föddes. Förmödrar och förfäder, månen, stjärnorna, fader himmel, allt det hänger ihop och just den biten förstod jag någotsånär.

Men det här var helt nytt.

Min guide Ian tyckte att det här var oerhört roligt och för er som inte vet det så har jag en guide som tycker om att skämta med mig. Så när jag satt och försökte koncentrera mig på min utbildning så skuttade han runt i bakgrunden med fevingar på ryggen och ett lite spö i handen där det kastades ut stjärnstoft. Det höll han på med hela helgen och springer runt här lite då och nu med dessa vingar och skuttar runt och skrattar 😀

Efter att jag fått det här namnet ett par gånger så frågade jag, vad är det här? Varför Stjärnstoft, jag visste någonstans inom mig att det här var inte mitt prästinnenamn och eftersom jag måste förstå allting, tjatade jag på gudinnan en stund.

Då visade hon mig att jag skulle dra upp den röda kraften i från moder jord och låta den fylla mig, samtidigt skulle jag dra ned detta stjärnstoft och låta det blandas med den röda kraften. Den här kombinationen både renade och lyfte mig. Jag fick en annan förståelse för kraften i stjärnstoftet/stjärnelden och hur mycket den kunde hjälpa mig och andra.

Nu använder jag det här när det behövs att rena både människor och hus. När jag märker att det behövs lite extra och att personen i fråga behöver dessa båda krafterna och dess kombination så frågar jag alltid och sedan renar jag och ger de extra kraft genom det här. Samma gäller med hus, när det ligger mycket gamla dåliga energier kvar och det behövs en storstädning så tar jag till det här.

Jag är av naturen ifrågasättande och vill alltid ha svar på hur saker och ting fungerar, det kan vara ett hinder i mitt yrke ibland men har också hjälpt mig på vägen framåt. Gudinnan vet det här och kanske är det därför hon är väldigt tålmodig med mig ibland 😀

I dag finns jag på Tarotguiderna mellan kl 13-16.

Välkomna att ringa

Klicka på bilden för att läsa mer om mig och mina arbetstider

Lenormandorakel

Önskebrunnen
Det här kortet symboliserar, önskningar, resurser, kreativitet och helande, om du tittar in i brunnens djupa mörker kan du se dina innersta tankar och önskningar. Se inom dig vad du vill ha ut av livet, vad är det som fattas och vad är det som du kan nå på egen hand. Var inte rädd för att önska dig till universum. Vilka sanningar vill du ska uppdagas? Hur ska du nå dina drömmar? Sitt en stund stilla och gå ned i dina egna djup för att se både sanningar och önskningar. Gör sedan dina önskningar verkliga genom att redan se att de har slagit in. Det här kortet lovar mycket men varnar också för att det kan komma sanningar som gör ont och önskningar som slår in som ibland inte är bra. Så var noga med vad du önskar och se vilka konsekvenser det kan få.

Kraftdjursbudskap

Mus
i Aisopos fabel gnagde musen av repen som fjättrade ett lejon och befriade honom. Oavsett hur stor uppgift du står inför, klarar du av den steg för steg.
Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Vivian Byström den

    Hej! När du pratar om att strö stjärnstoft undrar jag så här. Jag är inte medial men brukar tänka att ett starkt beskyddade ljus kommer från universum och lyser på min man, mina barn och min mamma. Och på mig, jag tror ( och hoppas) att det kan ha effekt. Vad säger du, är det bra att tänka att ljus eller stjärnstoft kan ge beskydd? Nu är jag tillfälligt långt hemifrån och vill extra mycket ge mina kära något sorts beskydd. Trots att jag inte är medial men tror på medialitet.
    V

    • aldarana den

      Att be sina guider, skyddsänglar eller universum om beskydd är inte alls dumt, du behöver inte vara medial för att kalla på dom. De finns alltid runt dig och hjälper dig även om du inte känner av dom. Ha en underbar dag kram

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.