Orakelkort och kraftdjursbudskap 17/10

12

Guider

Jag skriver jämt och ständigt om “The Boys” och Ian. “The boys vet jag faktiskt inte vad de är, de säger själva att de är mina vänner och jag kan inte riktigt kalla dom guider, de har säkert en sådan uppgift men i så fall är det att lära mig drick öl ( vilket jag inte gör ) och vara allmänt stökig 😀

Ian däremot är min guide och min älskade vän. Men jag har fler som jag pratar alldeles för sällan med. Min väktare ber jag om hjälp med att skydda mig när jag sover. Jag har vaknat av att andar har knackat på dörren, ruskat mig och ibland bara velat prata med mig. Varför de alltid ska komma på natten förstår jag inte, de kan väl besöka mig på dagen i stället 😀 Så ibland ber jag henne att hjälpa mig på natten för att få lite lugn och ro.

Våra guider finns alltid runt oss och hjälper oss på vår väg, de har olika uppgifter för olika faser i vårt liv. Vissa guider stannar hos oss hela vårat liv medan andra kommer och går. Innan vi föddes så gjorde vi upp vissa riktlinjer för vårt liv och vilka guider som ska vara med och hjälpa oss.

Vi har ett andeteam runt oss som guidar oss på ett varligt sätt. Tecken och budskap kan komma i många former. Det kan vara att man som i mitt fall pratar med dom, en sång i vårat huvud, en bild i vårt tredje öga, något som sticker ut när man läser eller tittar på tv eller nätet. Man vet när det här händer för att det upprepas till man förstår innebörden.

Ian har tjatat en del under åren 😀

Vi är alla länkade via våra själar och det är så man kan prata med sina guider.

Hur gör man då?

Sätt dig på en lugn plats, tänd ett ljus, be din väktare att skydda dig under samtalet ( vi vill inte att grannens mormor kommer in och börjar prata 😀 ), andas och slappna av. Sätt gärna på någon lugn musik om du vill. Blunda och slappna av mer och mer. Be sedan någon av dina guider att komma fram. Om ni inte ser något så bli inte rädda och få inte prestationsångest, i början så pratar de med en genom färger eller känslor.

Sitt en stund till ni känner er färdiga och börja med att lära känna era guider, vilka har ni runt dig, vad har de för syfte, ta en i taget annars blir det förvirrande, lär känna de på djupet, precis som när ni möter en person som ni vet kommer att bli eran vän. Skriv ned det som kommer till er, gör en liten bok om era guider.

Det är en underbar värld som öppnar sig när man börjar få kontakt med dom och de har otroligt mycket att lära oss, bara vi lyssnar på dom.

I dag finns jag på Tarotguiderna mellan kl 10-13

Välkomna att ringa

Klicka på bilden för att läsa mer om mig och mina arbetstider

Lenormandorakel

Klöver
Det här kortet symboliserar lycka, tur, att vända något negativt till positivt, roliga överraskningar och något att se fram emot.
Turen har börjat vända nu, efter en tids arbetande i motvind började det att vända för dig, det kan vara i kärlek, arbete, pengar eller rent allmänt. Det börjar gå lättare för dig på livets väg och gamla sorger och bekymmer kommer att vara just det, gamla. De ligger bakom dig och du kommer att börja se ljusare på framtiden. Förvänta dig tur, lycka, positivitet, roliga saker och mysiga överraskningar så drar du också till dig dom. Se och erkänn den tur du redan haft i livet vad det än är, att vara i en energi av att känna sig tursam gör att man drar till sig även andra sådana energier.
Du är värd att vara lycklig och tursam.

Kraftdjursbudskap

Spindel
vars nät symboliserade människans öde i fornnordisk mytologi, vävt av Nornorna de tre systrarna som bodde under världsträdet Yggdrasil.
Säger att du ska njuta av idag och inte oroa dig för igår och i morgon.
Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

12 kommentarer

 1. Anne-Lie Gyllbäck den

  Hej!
  Först av allt innerligt tack!

  Din stora kunskap och kontakt med andra sidan inspirerar och bekräftar. Den gör att jag känner mig mindre ensam om mina andliga upplevelser. Du vägleder brett och stort.
  Det händer mycket nu och det är skönt och spännande och stort💜💚❤️🤗
  Bästa hälsningar Anne-Lie

  • aldarana den

   Tack vännen för dina vänliga ord. Härligt att det händer saker, ha nu en underbar Frejas dag kram

 2. Leischa den

  Stort tack🙏💜🧚‍♀️

  • aldarana den

   Tack själv vännen och ha en underbar Frejas dag kram

 3. Camilla den

  Tack för din fina text och budskap. 🙏🏼💫💖

  • aldarana den

   Tack själv vännen, ha en underbar dag kram

 4. Lise-Lotte den

  Hej Aldarana
  Sen du sa att jag skulle be min väktare om beskydd under natten. Så har jag haft lugn o ro. Budskapet du gav mig som skrämde mig under natten. Var klockrent. Du sa t o m namnet. Helt otroligt.
  Igår funderade jag om guider o väktare var samma sak. Idag fick jag svaret från dig.
  Tack🙏

  • aldarana den

   Skönt att du fått det lugnt och skönt när du sover, ha en underbar Frejas dag kram

 5. Vivian Byström den

  Det är trevligt att läsa det du skriver. Kul att höra om skottarna också, att man dricker öl på den sidan! Jag trodde man lämnade såna världsliga ting bakom sig 😄

  • aldarana den

   Ja jag blev väl lika förvånad jag när jag såg det första gången 😀 ha en bra Frejas dag kram

 6. 🌞 den

  Tack Lena så ❤️
  Trevlig helg till er alla🤗

  • aldarana den

   Tack och ha en underbar Frejas dag vännen kram

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.