Orakelkort och kraftdjursbudskap 13/10

0

Fullmåne

I natt vid 23.00 så står mormor måne i full prakt och den här månen är en synnerligen kraftfull sådan.

Den kallas Hunters moon och den kallas så för att jägarna kunde jaga i dess sken inför vintern. Månen är också Vädurens tecken plus att vi nu börjar gå in i skuggan av Merkurius som snart går in i retrograd.

När den känsliga och personliga Månen nu kommer in i Vädurens stjärntecken och med sin fulla kraft “belyser” det tecknet så kan man ana att detta är en fas där många känner sig känslomässigt heta och kanske romantiskt sinnade (litet “marskattkänslor” i Oktober)… En tid mer glöd – som kan bära med sig passionerade drömmar. Det är också en tid då många är retliga, rastlösa, känslosamma och kanske reagerar mer “explosivt” än annars.
Som det första tecknet i Zodiakens cykel är energin i Väduren den starka livskraften som finns i varje frö som brister, varje rot som kämpar för att ta sig fram och varje knopp som slår ut. Början till allt liv. 
Denna fullmåne förmedlar även manliga och dynamiska energier genom Väduren, som den röda kraftplaneten Mars härskar över. Därför ger Vädurens fullmåne oss energi som gör att vi lättare vågar vara rakt på sak och uttrycka våra känslor, samt att ta ett steg framåt. Det är nu – genast – vi vill att saker ska ske. 
Den kraftfulla energin laddar upp oss och vi blir mer modiga. Men, det är extra viktigt att inte missrikta denna kraft eftersom den är extra stark nu och därför om man inte sansar sig, kan smälla som dynamit!
Vädursenergin väcker lätt känslor av ”allt eller inget”. Det är troligt att adrenalinet ökar liksom volymen på känslor som behöver bearbetas. Känslomässig tyngd eller känslor av förlust kan röras upp som vi får möjlighet att ta itu med. Likaväl som både vrede och konflikter inom relationer vi har – eller har passerat – kan bli extra tydliga. Det kan nog för vissa kännas som om en revolver laddas. Många uppdämda känslor kan skjuta upp för snabbt och orsaka problem. I varje fall om det djärvt skjuts från höften.
Eftersom vädursfullmånen kan ta fram ilska som behöver få ett utlopp, var då modig nog att erkänna den. Det är en kraft som ska användas konstruktivt och inte tryckas ner. Det är bevisat att om man bearbetar och släpper ilska fri så påverkar det immunförsvaret positivt. Man laddas med ny och frisk energi så länge vrede inte handlar om hämndtankar och hämnd, förstås.
Det är extra viktigt att tänka på hänsyn, eftersom Vädurens energier kan vara hänsynslösa. Sårar man någon annan nu så kan vrede hänga kvar – men de medvetna kan överbrygga detta, bl a genom förståelse för orsaker och verkan och också förlåtelsen.
Var inte rädd för att gråta för det är en mycket helig reningsprocess med vårt eget salt som drar med sig alla dåliga energier. Det sägs att gamla profetior och förutsägelser om dessa tiders stridigheter och problem försvinner när vi medvetet höjer våra vibrationsmönster. Så de val du gör idag avgör din morgondag. Välj så klokt som bara val utifrån ren kärlek kan.

***************************************************************************** Fullmånen “vill” hjälpa oss att ge upp dåliga vanor och släppa taget om och därmed bli befriade från negativa känslomässiga “bojor”. Den belyser sådant som inte har behandlats än och ger bra energi för att rensa hem, relationsproblem eller gamla känslor. Det är väl så: rening/städning av kropp, själ, ande och den fysiska världen hör ihop och bildar grund för framtiden. Vi har därför förmåga att välja… När Månen vandrar och vistas i de olika stjärntecknen har den ett syfte med det: Varje fullmånes stjärntecken ”vill” hjälpa oss alla att komma i kontakt med och använda tecknets egenskaper.

Källa: rainbowwarriorsoul

En oerhört kraftfull fullmåne infaller mot söndagsnatten 13 oktober, 2019, kl 23:10 på 20° 13 i Vädurens tecken. Som alltid vid en fullmåne står Solen på exakt motsatta sidan av zodiakcirkeln på 20°13 i Vågen.

Under fullmånedagarna (11:e -15:e) kan tankar, känslor och avsikter – bli tydliga för oss. Känslorna –  vilka än det nu må vara kan löpa  amok med oss.

💥 I exakt kvadratur till Sol & Måne befinner sig dramatiska Pluto – underjordens härskare Oh! Det adderar lite heta, passionerade, fixerade, lätt galna undertoner till det hela. ”Jag ska ha” säger Pluto. Denna aspekt kallas för T-kors. Alla kardinala tecken kommer att känna av detta men de som är födda 20° (5° före eller efter räknas också) i Väduren, Vågen, Kräftan eller Stenbocken kommer att känna av detta extra mycket. Men ALLA påverkas.

I månljuset blir allt synliggjort. Just denna gång har vi en rad intressanta aspekter som visar att det blir ännu mera så! Det är maxat, ofiltrerat och väldigt kraftfulla energier nu.

💥 Härliga Jupiter är exakt trigon till Fullmånen nu! Expansion, tur och utveckling kan förstås komma ur detta!

💥 Venus befinner sig i en exakt opposition till Uranus nu. Jättehäftigt som det kan stimulera nya intressen, plötsliga insikter och behov. Du vågar göra det okonventionella.

Relationer och i synnerhet nära kärleksrelationer är temat nu. Väduren representerar ”jag, mig och mitt” medan Vågen representerar ”Vi tillsammans”.  Väduren handlar om självhävdelse – Vågen om gemenskap.

Solen i Vågen är medvetenheten om att vi behöver andra för att må bra och gör allt för att förhandla, kompromissa, vara vänlig och socialt anpassad. Vädursmånen handlar mer om våra omedelbara känslor, önskemål och impulser ”Jag vill” är temat. Men nu kanske vi vill lite starkare än annars. Ja, som ni förstår är det en passionerad och potent energi och olika viljor ställas emot varandra. Vi ska absolut inte vara rädda för den här energin utan kan ta till oss kraften.

Plutos närvaro i det hela ökar förstås på hettan – men han ger också möjlighet till transformation. Här kan här ske enorma genombrott och livsstils förändrande insikter.

Källa: Astrobloggen i Damernas Värld.

Jag hänvisar till de här två för att ibland behöver man erkänna att man inte kan allt 😀

I kväll så gör en liten ceremoni till månen, tänd ett ljus, centrera er och känn in månens kraft. Skriv ned på en lapp det ni vill släppa och vik den tre gånger utåt och motsols. För snabbare resultat bränn upp den eller släpp den i rinnande vatten. Vill ni att eran önskan ska ta lite längre tid så gräv ned den. Släpp sedan era önskningar fritt och tänk inte på dom mer. Mormor måne och universum kommer att höra eran bön och jobba med det.

Ha en underbar fullmåne

I dag finns jag på Tarotguiderna mellan kl 13-16 och 18-20

Välkomna att ringa

Klicka på bilden för att läsa mer om mig och mina arbetstider

Lenormandorakel

Ugglorna
Det här kortet pratar om kommunikation men också om vishet. I dag är det tid att ta fram din egen visdom och låta andra ta del av den på en ödmjukt sätt, kommunicera med andra istället för att gräla. Låt de se vilket visdom som du besitter och ta del av andras visdom. Leta efter tecken idag som andevärlden ger dig, de ger dig tecken hela tiden men i bland måste man öppna ögonen för att se vad de vill säga en. Meddelanden från nära och kära kommer också idag, meddelanden som ibland kan behövas gå igenom en eller två gånger för att se klarheten i dem och att läsa mellan raderna idag är en bra sak.

Kraftdjursbudskap

Kookaburrafågel
Den skrattande australiska kookaburrafågeln sändes is aboriginernas legend ut varje morgon för att väcka folk. Få någon att skratta idag så sprider sig glädjen.
Ta vara på er
Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.