Orakelkort och kraftdjursbudskap 4/10

2

I dag är det internationella Djurens Dag

Djurens dag

Djurens dag, World Animal Day, är en internationell temadag för att uppmärksamma djurrätt och djurskydd. Den firas den 4 oktober varje år och startades 1931 av ekologer i Florens i Italien för att uppmärksamma att djurarter hotades av utrotning.[1] Numera firas djurens dag för att påminna om vikten av djurens välmående och för att belysa djurens situation. Valet av datum gjordes bland annat för att det är Franciskus av Assisis (även kallad Den Helige Franciskus) helgondag, och han är djurens skyddshelgon.

Den 4 oktober är det även Frans, vilket härstammar från namnet Franciskus, som har namnsdag i den svenska almanackan. Namnsdagen är vald just med tanke på Franciskus av Assisi.

Sedan 2003 har den uppmärksammats i Storbritannien och är en internationell dag oberoende av religiös tillhörighet som idag firas i omkring 40 länder världen över. I Sverige uppmärksammas djurens dag av djurrätts- och djurskyddsorganisationerna. I Sverige har till exempel organisationer som Djurens Vänner och Djurens rätt olika aktiviteter och kampanjer för dagen.

Källa: Wikipedia

Ariel en av mina skyddsänglar är ju djurens beskyddare så idag kommer jag att be henne att hjälpa mig att ta hand om de små. Ta hand om era älsklingar lite extra dag. Krama dom och ge dom lite extra gottis.

I dag finns jag på Tarotguiderna mellan kl 10-12 och 15-17

Välkomna att ringa

Klicka på bilden för att läsa mer om mig och mina arbetstider

Lenormandorakel

Kvinnan
Det här kortet symboliserar en kvinna, längtan efter kärlek, väntan, drömmande och vila.
Din väntan och längtan är snart förbi, den kärlek som universum har på lut för dig är på väg. Dina drömmar är på väg att gå i uppfyllelse, var noga med vad du drömmer om, ta dig tid att vila från stressen av att vilja att allt sker på en  gång. Låt saker har sin gilla gång för att allt ska bli bra i slutändan. Vänta dig mirakel och mirakel kommer att ske. Lär känna din inre kvinna under tiden du väntar och se framför dig att dina drömmar blir sanna.
Gepard
Var ikon för den forntida egyptiska gudinnans Mafdet och hölls som husdjur åt faraonerna, och säger att ett impulsivt beslut blir det rätta.
Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Leischa den

    Tack så mkt för ett fint budskap, önskar dej en fin helg och sänder all min kärlek till alla tama och vilda djur på vår jord❤❤❤ Igår fick jag en extra stund att älska och visa min kärlek till familjens lilla vovve som jag är lillmamma åt❤❤❤🙏👼🐾🐾🐕🐶👼🙏

    • aldarana den

      Tack själv vännen, jag har haft en underbar helg. Ha en bra dag kram

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.