Orakelkort och kraftdjursbudskap 2/10

7

The Boys

Hösten är här och med den också att pojkarna börjar att göra sig redo för vintern. Som vanligt så verkar det vara ett par tre stycken som fixar allt medan de andra tittar på med en öl i handen och kommer med glada tillrop och instruktioner om hur allt ska vara 😀

Det här tycker The Boys är för mesar 😀

De som gör allt jobbet är den lille gubben med de krumma benen, han verkar vara glad i att jobba. Han är väl den som kanske inte har alla knivar i lådan men är på samma gång väldigt omtyckt och alltid glad, han visar sig med ett brett flin där det inte finns många tänder kvar. Sedan har vi den store tjocke mannen som också verkar vara någon sorts kock, han är den som ropar ut order men på samma gång så är han med och arbetar. Vi har hans lärling eller vad jag ska kalla honom, en ung grabb som får springa mest. Sedan är det en skotte som är lite mer grovhuggen som också är väldigt villig till att fixa inför vintern.

Sedan har vi de andra….

Vissa går fortfarande så här fast det är höst medan andra har klätt på sig mer kläder. Dock alltid med kilt, byxor tolereras inte här 😀 De springer omkring och jagar, dricker öl, sitter och spelar något brädspel och är mest i vägen för de stackars krakarna som arbetar. Sean (den snygge) kommer väl aldrig någonsin att ha något på överkroppen utan springer och flexar sina muskler i tid och otid. De patrullerar området ibland säger dom, men jag tror det bara är en ursäkt för att slippa jobba 😀

De har förresten börjat med plakaten igen, antingen tycker det att jag hör dom för dåligt eller så jäklas de bara med mig. I vilket fall som helst så har jag vita plakat liggande utanför på gräset som de springer och viftar med lite då och nu när de vill ge mig ett budskap.

The Boys hälsar ( och i Seans fall med slängkyssar)

I dag finns jag på Tarotguiderna mellan kl 14-16 och 17-19

Välkomna att ringa

Klicka på bilden för att läsa mer om mig och mina arbetstider

Lenormandorakel

Månen
Det här kortet symboliserar romanser, intuition, och medialitet, fantasi och kreativitet. När det här kortet kommer upp kan det betyda en massa saker. Det kan betyda att man påverkar andra som månen påverkar vattnet, att det kommer in berömmelse i ditt liv, du blir med andra ord uppmärksammad för något bra du gjort eller gör. Budskapet idag är att ta vara på din intuition och din medialitet , att lära dig att förstå den gåva du har och att göra gott med den. Att göra gott kan vara en så enkel sak som att du bryr dig om dig själv mer än andra en stund. Att du tar dig tid att lära känna dig själv och din gåva, att tro på det du får in och inte tvivla. Livet går i cykler och just nu är det din tur att ta hand om just den fasen i ditt liv där viktigast för en stund. Gå in i det här med ödmjukhet och låt din gåva få växa.  Det är en spännande väg att gå.
Kram

Kraftdjursbudskap

Jättepanda
Symboliserar världsfred och bevarande av vilda djur. Vi bör uppskatta de personer och saker som har ett bestående värde i våra liv.
Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

7 kommentarer

 1. 🌞 den

  Tack Lena att du påminner ☺️
  Ha de gott !!!!!!!

 2. Leischa den

  Så fint budskap, tack snälla och hälsa boysen🙏💜

  • aldarana den

   Boysen hälsar tillbaka, ha en underbar Frejas dag kram

 3. Lise-Lotte den

  Hej Aldarana
  Jag leer varenda gång när du skriver om the boys. Men det sa jag igår när vi talades vid. Skicka en hälsning tillbaks till Sean en slängkyss från mig.😚☺️.
  Tack för att du delar med dig.
  Kram Lise-Lotte

  • aldarana den

   Sean solar sig i slängkyssen och tackar, ha en underbar Frejas dag kram

 4. Anna den

  Älskar att läsa om boysen! Tack😃 kram Anna

  • aldarana den

   Och de älskar när ni läsare gillar vad jag skriver, ha en underbar Frejas dag kram

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.