Orakelkort och kraftdjursbudskap 29/9

1

Glädje

Vi behöver glädje i våra liv och andevärlden känner glädje när vi är glada. Vi behöver le och känna oss lyckliga för att höja våra frekvenser och dra in glada saker i vårat liv.

Glädje kan man känna till olika saker och inget är mer värt än det andra, jag blir glad när min katt lägger sig hos mig och spinner eller när min hund gör tokiga saker, jag känner en enorm glädje när jag ser att en vän till mig har hittat kärleken och känner sig lycklig, när en vän till mig har varit med om något bra och känner sig tillfreds, när jag ser att människor är snälla mot varandra och när jag ser djur som mår bra

När man tänker efter så finns det så mycket att glädjas åt även när det känns tungt och trist, när livet ger en läxor gång på gång på gång så behövs de små glädjestunderna.

När vi är glada så är andevärlden mer påtaglig och mer tillfreds, de känner de höga vibrationerna du har och för mig så kommer i alla fall budskapen lättare. Att glädjas åt något och t ex ha mina Boys som glädjer sig med mig är helt underbart.

Vad är just du glad över idag? Hur kan du sprida det till andra så att de också känner glädje. Även om ditt liv känns tungt nu så tänk på vilka små glädjeämnen som finns runt dig och le för dig själv en stund. Tillåt dig själv att känna glädje och sprid det sedan som en väldoft runt dig.

Kram

I dag finns jag på Tarotguiderna mellan kl 13-16 och 18-20.

Välkomna att ringa

Klicka på bilden för att läsa mer om mig och mina arbetstider

Lenormandorakel

Masken
Det här kortet symboliserar ditt innersta, dina masker men också andras masker. Gå djupt inom dig och se vilka masker du har, vilka masker visar du i olika situationer och är det kanske dags att ändra det? Måste du alltid visa upp en mask av lätthet, kan det vara så att människor runt omkring dig behöver se dig ledsen ibland? Sätter du alltid på dig en mask av förtvivlan, ledsamhet, bitterhet eller arrogans för mycket? Har du fastnat i den masken? I så fall är det dags att ta av dig den och låta andra se den rara, glada, lyckliga människa du egentligen är. Se andras masker i olika situationer, kan du läsa bakom masken de sätter upp? Varför har de den masken i olika situationer? Se och lär hur de olika maskerna fungerar så försvinner också mycket av de olika missförstånd som finns runt om dig.

Kraftdjursbudskap

Puma
Bergslejonet är budbärare åt eldsguden Tatewali bland Huichoi-indianerna i Mexico.
Det finns inga gränser för din långsiktiga framtid.
Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

1 kommentar

  1. Leischa den

    Tack så mkt, jobbar just nu med att identifiera både mina egna och andras masker – främst i att våga visa sårbarhet (även om ingen skulle fånga upp mej), samt att inte undertrycka ilska, en känsla som jag för övr har mkt svårt att hantera🙏💜 Önskar dej en underbar söndag med många glädjeämnen💜🧚‍♀️

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.