Orakelkort och kraftdjursbudskap 27/9

4

Nymåne

I morgon är det nymåne eller som jag hellre kallar den mörkermåne, många tycker om att göra ritualer när det är fullmåne och glömmer ibland bort den måne som är lika stark.

Mörkermånen

När månen visar sig som minst är magin lika stark när man gör ritualer. Denna fas står för pånyttfödelse. Det är en tid för att utföra ritualer som handlar om att locka till sig någonting nytt. Det kan handla om en ny kärlek (kom bara ihåg att du inte kan jobba med att en speciell person ska bli förälskad i dig utan bara be om att kärleken ska komma in i ditt liv), ny början, börja nytt projekt, skaffa en ny vana. Månen avger minst energi eftersom den är på tillväxt. Menstruationsblodet sägs ha extra starka krafter vid nymåne.

Månen går in i sin mörkaste fas kl 20.28 och är då både nymåne och supermåne. Sätt er innan dess för att locka till er det nya som ni vill ska komma in i ert liv. Skriv ned på en lapp vad ni vill få in i ert liv, vik det sedan tre gånger mot er och vrid samtidigt den medsols, för varje gång ni viker. Gräv ned lappen och ni vill att det ska vara något som ska ta tid innan det slår in, lägg det i rinnande vatten eller elda upp den, för snabbare resultat Säg högt det ni önskar och tacka sedan mångudinnan för hennes hjälp. Släpp önskningarna fria för att de ska kunna arbeta ordentligt.

Ha en bra mörkermåne i morgon 🙂

I dag finns jag på Tarotguiderna mellan kl 10-13 och 16-19.

Välkomna att ringa

Klicka på bilden för att läsa mer om mig och mina arbetstider

Lenormandorakel

Önskebrunnen
Det här kortet symboliserar, önskningar, resurser, kreativitet och helande, om du tittar in i brunnens djupa mörker kan du se dina innersta tankar och önskningar. Se inom dig vad du vill ha ut av livet, vad är det som fattas och vad är det som du kan nå på egen hand. Var inte rädd för att önska dig till universum. Vilka sanningar vill du ska uppdagas? Hur ska du nå dina drömmar? Sitt en stund stilla och gå ned i dina egna djup för att se både sanningar och önskningar. Gör sedan dina önskningar verkliga genom att redan se att de har slagit in. Det här kortet lovar mycket men varnar också för att det kan komma sanningar som gör ont och önskningar som slår in som ibland inte är bra. Så var noga med vad du önskar och se vilka konsekvenser det kan få.

Kraftdjursbudskap

Papegoja
Kommer med nyheter och avslöjar hemligheter i afrokaribisk folktro. Förmedla dina idéer, behov och känslor fritt i dag för positiva resultat.
Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

 1. Leischa den

  Tack🙏💜

  • aldarana den

   Tack själv vännen, ha en underbar söndag 🙂

 2. Elinor den

  Tack för en underbar sida! Jag ser alltid framemot att ta del av dina texter och budskap.
  Trevlig helg och härlig mörker måne!

  • aldarana den

   Tack själv vännen för dina snälla ord, ha en underbar söndag kram

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.