Orakelkort och kraftdjursbudskap 25/9

1

Hej vad det går…

Sedan Lionsgate som började den 26 juli så har energierna hoppat och farit. Å ena sidan har Saturnus varit i retrograd vilket betytt att saker och ting har känts som att de stått still eller att man suttit fast i sirap. Å andra sidan har Lionsgate gjort att vi har tryckts in i nya tider vare sig vi har velat eller inte. Det här plus fullmånar och mörkermånar (nymånar) som varit oerhört kraftfulla gjort att det känts som att man suttit fast i en torktumlare som inte rört sig framåt.

I mitt arbete både med mig själv och med andra har jag sett den här effekten och den har blivit mer tydlig när man sett att personen inte varit förankrad innan. Att blåsa omkring som en ballong i stark vind som far åt alla håll och kanter har ibland gjort att jag och andra har känt oss vilsna. Vilket håll ska vi gå åt, är det rätt i så fall? Vad behöver jag se på för att se vilka rädslor jag har? Vad behöver jag spåra? Vad eller vilka är det som påverkar mig i mina beslut? Hur gör jag för att komma framåt? Frågorna har varit många under den här tiden och den kanske största av alla är.

Vad sjutton händer med mig?

Det har varit mycket som hoppat och farit energimässigt och i den här stormen har vissa av oss helt enkelt bara härdat ut, andra har försökt krigat och vissa har satt sig ned och nästan gett upp.

Som stjärnan här ovanför så har vi varit i mitten på dessa energier som nu tack och lov börjar röra sig framåt. I och med att Saturnus gick ur sin retrograd för några dagar sedan så börjar allt att röra sig framåt. Precis som Saturnus så går det inte fort framåt men det går med en oundviklig framåtgående rörelse med samma kraft som den stora planet Saturnus är.

Så håll i hatten gott folk och sitt still i båten utan att göra några förhastade rörelser 🙂 Vi är på väg framåt in i den ljusa tid som Lionsgate förde oss in i. Där saker och ting börjar hända och vi rör oss mot tider av ljus, kärlek och förståelse. Innan dess kan det fortfarande vara lite kaotiskt och det är därför jag hör det första från andevärlden.

Håll i hatten gott folk. Stormen är snart över.

I dag finns jag på Tarotguiderna mellan kl 13-16 och 19-21.

Välkomna att ringa

Klicka på bilden för att läsa mer om mig och mina arbetstider

Lenormandorakel

Stjärnorna
Det här kortet symboliserar vägledning, glittrande stjärnor, healing och en känsla av att vara omhändertagen. Även att följa sin stjärna och hitta nya vägar att utforska. Wish upon a star, for I bring hope and light afar.
Det är dags att titta och söka sig mot stjärnorna, att sträcka sig mot nya nivåer i din karriär, medvetande eller kärlek. Var inte rädd för att önska till mig, jag ser dina drömmar och önskningar och gör så att de blir sanna. Jag ger dig hopp om framtiden och att allt i slutändan blir bra. Sträck dig mot mig och jag ger dig healing, hitta din stjärna, den stjärna där din själ föddes. Jag ger dig optimism, ambition och en vilja att bli bättre. Låt mig skina i dina ögon och var sann mot dig själv i dina visioner.

Kraftdjursbudskap

Varghane
Är en vis lärare i de nordamerikanska indianernas tradition. Han säger att upptäckter på egen han inte innebär ensamhet, umgås med dig själv.
Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

1 kommentar

  1. Leischa den

    Tusen tack🙏💜

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.