Orakelkort och kraftdjursbudskap 22/9

5

Mabon

I morgon är det höstdagjämningen och jag firar Mabon.

Den andra skörden och för mig är det en ren tacksamhetsceremoni. I morgon kommer jag att ge tillbaka till moder jord i form av bröd, frukt, öl och frön. Jag är tacksam för alla de gåvor jag fått under året från henne och som jag kommer att få.

I morgon är också balansen mellan mörkt och ljust, feminint och maskulint, inre och yttre balans. Vi går mot mörkare tider i året och mörkret har ännu en gång besegrat ljuset. Precis som vid Ostara (vårdagjämningen) där ljuset besegrar mörkret. Nu börjar en tid av transformation och kontemplation. Där vi kan omfamna de mörka kvällarna med att sakteliga gå in i vilan som kommer i januari. Att tända ljus och meditera, lugna våra själar och vara i nuet.

I dag finns jag på Tarotguiderna mellan kl 13-16 och 17-19

Välkomna att ringa

Klicka på bilden för att läsa mer om mig och mina arbetstider

Lenormandorakel

Ryttaren
Det här kortet symboliserar nyheter, besökare eller förändringar. Det visar på att något är på väg som händer i den närmsta framtiden och att det finns rörelse i händelsen som gör att det går framåt.
Det är på väg nya saker i ditt liv, det kan vara en ny kärlek, en gammal kärlek som kommer igen, ett nytt arbete eller en ny livsförändring. Det här är på väg att hända nu den närmaste framtiden och är något som ger dig positiva svar när du mest behöver dom. Var beredd på en förändring i ditt liv, omfamna förändringen för den kommer att vara till ditt bästa även om du inte kan se det när det händer. Ta emot nyheterna du får med en analyserande blick och se hur de bäst kan främja dina intressen. Ta emot besökare med öppna armar, de kommer till dig för att de tycker om dig och dina energier.

Kraftdjursbudskap

Falk
Symbol för den fornnordiska gudinnan Freja och människans ande som stiger upp till himlen, anger att det finns en chans att glänsa på jobbet eller kreativt.
Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

5 kommentarer

 1. Leischa den

  Tack så mkt🙏💜

 2. 🌞 den

  Tack Lena🤗

  • aldarana den

   Tack själv och ha en underbar dag kram

 3. Anna den

  Tack!- ❣passar ju såå bra!! ❣🤗

  • aldarana den

   Tack själv ha en underbar dag kram

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.