Orakelkort och kraftdjursbudskap 18/9

5

Kärlek

Jag satt och funderade på vad jag skulle skriva om idag och fick ett väldigt tydligt budskap från andra sidan.

Du ska skriva om kärlek och vårat kärleksbudskap till er. Så här kommer det kanaliserade budskapet som jag fick.

Vi vet att ni kämpar ibland, att de tider som är nu är upp och ned, att det ibland känns som att allt står still. Vi vet att ni väntar på kärleken i ert liv, att det ibland känns som att det inte kommer att hända just er.

Vi vet att hela världen i bland kan kännas kärlekslös och att det är svårt att se ljuset i tunneln. Vi finns där för dig och är alltid runt dig, änglar, guider, uppstigna mästare, nära och kära. Vi håller dig och låter dig aldrig falla fritt. Vi banar väg för dig och leder dig på ett kärleksfullt sätt framåt på din livsväg. Gå in på kärlekens väg som gör att du lyfter dig med oss. Nu är dags att föra in kärleken i världen, kärleken till oss, kärleken till en partner, kärleken till ett barn, kärleken till ett djur, kärleken till en vän och framförallt Kärleken Till Dig.

Ta emot vår kärlek till dig med vidöppet hjärtchakra och tvivla aldrig på att vi finns här för dig. Nu börjar tiden för kärleken som ska göra att ni höjs i frekvens och som gör att ni blir mer tillfreds med er själva. Älska er själva som ni älskar andra och se er egen skönhet och värde. Vi är alltid med er.

Det här är vad de ville förmedla, jag hade en hel massa bakom mig och många av dom var uppstigna mästare. Jag tvivlar inte en sekund på de här orden. De kommer nog också som ett underbart meddelande till många.

I dag finns jag på Tarotguiderna mellan kl 14-16 och 17-19.

Välkomna att ringa

Klicka på bilden för att läsa mer om mig och mina arbetstider

Lenormandorakel

Boken
Det här kortet symboliserar vetande, lärande, dagböcker och böcker. Det visar på vikten av kunskap och att det finns hemligheter i lärande. Att lära sig nya saker är en kraft i sig som gör att vi växer, att läsa en bok kan öppna nya världar för läsaren, att skriva dagböcker kan hjälpa en i sitt läkande. När det här kortet kommer upp visar det också på att man får vetskap om det som händer runt omkring en, som tidigare varit hemligt . Det kan vara att den man älskat på avstånd äntligen talar om att den älskar en tillbaka, det kan vara en vän som ger dig ett förtroende eller att du får besked om jobbet du sökt. Sök nytt vetande, var nyfiken, var öppen för att lära dig nya saker, läs böcker för i kunskap finns makt. Makten att stå stark och ta sig an världen med öppna ögon och mod.

Kraftdjursbudskap

Den gamla grekiska sfinxen hade lejonkropp, örnvingar, kvinnoansikte och ställde frågor. Ett mysterium eller en förbryllande situation blir snart löst.
Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

5 kommentarer

 1. Liselotte den

  Så fint! Tack för budskapet!

 2. Leischa den

  Så fint, tack och kärlek till oss alla🙏❤❤❤

  • Emma den

   Tack . Min bror gick bort kl 12 i dag. Är kaotiskttiskt i släkten nu.

   I övrigt vart evighets gåtan som svävar i luften utan handling.

   Så många går vilse i energin. På grund av dene indevid.

 3. Helén den

  Tack för budskapet ❤

 4. 🌞 den

  Tack Lena ❤️☺️

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.