Orakelkort och kraftdjursbudskap 13- 15/9

6

Månprästinna.

Efter några dagars förkylning där det känns som att jag bara sovit och arbetat så är det i helgen dags för den tredje delen av min utbildning till månprästinna.

De här helgerna är som balsam för själen, ibland behöver man dra sig tillbaka från omvärlden och bara vara i bubblan som gudinnan ger en. Dessa helger kan vara känslomässigt uttömmande men ack så behövande. Att omslutas i gudinnans famn och vara ett med henne under några dagar är underbart. Att sitta i en cirkel med älskade systrar och känna den gemenskapen är underbar.

Det röda rummet i templet hos Carola Olsson. En plats att landa i gudinnans famn.

Ha en underbar fredag den trettonde och förbered er för fullmånen i morgon som kallas Skördemånen. Den kallades det för att det var den månen som gjorde att bönderna kunde vara ute i månens sken för att skörda det sista för året.

Lenormandorakel

Broar
Det här kortet finns inte med i de klassiska Lenormandkorten men jag älskar det här kortet och är glad att det finns med i den här leken. Det symboliserar att bygga broar mellan människor, att relationer läker och att avstånd minskar. Det här kortet liksom berget visar också på att komma över hinder, att se vad som finns där istället för att fokusera på att avståndet är för stort mellan dig och din älskade,  eller mellan dig och din vän. Se hur du kan bygga broar, se hur broarna börjar byggas och var säker på att saker och ting kommer att ordna sig. Se inte hur lång avståndet är när du ska på en resa, utan se snarare hur roligt det kommer att bli att komma till destinationen. Hur mycket du kan lära dig på resan och vilka upplevelser du får. Titta på din relation eller på hur du kan närma dig den du älskar, se det som binder er tillsammans och var säker på att just det kommer att föra er tillsammans, eller närmare varandra. När du bygger broar försvinner hinder och osäkerhet, börja redan idag och vänta inte.

Kraftdjursbudskap

Snöleopard
Bor bland höga berg, Den tibetanska helgonet Milarepa blev till en snöleopard. Han säger att du lugnt och ska invänta rätt ögonblick att handla.
Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

6 kommentarer

 1. Jaana den

  Snöleoparden bekräftade mina tankar. Klockrent!

  • aldarana den

   Härligt 🙂 ha en bra dag vännen kram

 2. Leischa den

  Tack och krya på dej🙏💜

  • aldarana den

   Tack vännen ha en bra dag kram

 3. Lisbeth den

  Tack snälla och krya på dig. Styrkekramar.

  • aldarana den

   Tack själv vännen, ha en underbar dag kram

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.