Orakelkort och kraftdjursbudskap 8/9

4

Ilska

Får man vara förbannad och ilsken när man arbetar med det andliga?

Absolut får man det 🙂 Många av oss går med uppdämd ilska som gör att vi mår dåligt. Det kan vara att någon utnyttjat oss, att någon varit otrogen, att någon behandlat oss illa, att någon har lovat saker som sedan inte hållits, listan kan göras väldigt lång. Att vara förbannad är bra och också att få utlopp för sin ilska.

Hur får man du utlopp för sin ilska?

Att skälla ut en person efter noter kan kännas otroligt bra, men innan man gör det är det bra att tänka efter både en och två gånger. Kommer den här personen att ändra sig om man gör det? Varför gör man det? Är det för att personen ifråga utnyttjat en? Eller är det så att man är förbannad på sig själv för att man tillåtit sig själv att bli utnyttjad?

Att få ut ilskan är nästan ett måste, om man inte får ut den så äter den på en och i slutändan gör man av med en massa energi i onödan. Det finns många sätt att få ut ilskan på utan att göra andra illa. Jag brukar förespråka att sjunga till hårdrock, eller slå på en kudde om man inte har tillgång till ett gym med boxboll. Att gå och skälla hemma när man är ensam är också ett bra sätt. Det viktigaste är att man får ut den ilskan som kan göra att man till slut exploderar vid fel tillfälle.

Så börja redan idag kära vänner, få ur er den ilska som finns i er och omfamna den som en vän. Var inte rädda för att vara arga på saker som kanske känns konstiga. Svär en stund och låt universum omfamna er i eran ilska.

I dag finns jag på Tarotguiderna mellan kl 13-16

Välkomna att ringa

Klicka på bilden för att läsa mer om mig och mina arbetstider

Lenormanorakel

Moln
Det här kortet symboliserar konflikter och tvivel, att inte se klart och att vara villrådig. Det symboliserar ändring och att tvivla starkt på sig själv. När det här kortet kommer upp väljer jag nästan alltid att även se det klara vädret på höger sida. För det kommer alltid, även när du tvivlar på dig själv och andra så ljusnar det till slut, även när det är en konflikt i ditt liv så kommer den att avslutas när det är dag. När du känner dig villrådig så ta ett steg tillbaka för att se över situationen igen. Se inte bara molnen som kommer in utan se även solen som finns där bakom. Ja det kan bli lite skakigt en stund men det ljusnar alltid till slut.

Kraftdjursbudskap

Hackspett
Är krigsgudens Mars och åskguden Zeus fågel. Han säger att du har mer styrka än du tror och att människor kommer att lyssna på dig.
Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

 1. Leischa den

  Tack så mkt, jag har personligen alltid haft svårt att få utlopp för och uttrycka min ilska, samt haft/har svårt för arga människor. Budskapet kom rätt, då jag i nuläget är irriterad och arg på någon som gör samma saker om och om igen mot mej, så jag måste försöka avgöra huruvida denna människa ens ska ha en plats i mitt liv längre. Tack och jag önskar dej och “boysen” en underbar dag🙏💜

  • aldarana den

   Bra att du står upp för dig själv vännen, boysen hälsar tillbaka och jag får önska dig en underbar dag kram

 2. Sofia den

  Tänkte på moln-kortet, det första jag såg var faktiskt det ljusa… Tror personligen att man oftast bara ser det dystra, tolkar det som om jag lyckats med att omprogrammera mig till att försöka se saker positivt istället för tvärtom… Klapp på axeln till mig själv 😉

  • aldarana den

   Jättebra tänk, vi har en tendens att väldigt ofta se det negativa och hamna i en ond spiral. Bra att du klappar dig själv på axeln, det behöver vi göra lite då och nu. Ha en jättebra dag kram

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.