Orakelkort och kraftdjursbudskap 30/8

10

Efter ledighet är jag på banan igen och börjar min blogg med nymånen som är i dag.

Att göra små ritualer vid de olika månfaserna gör att jag centrerar mig och visar för universum, min gudinna och mångudinnan åt vilket håll jag önskar och vill att mitt liv ska gå.

Vid mörkermånen/nymånen så går man in i det nya, det man har släppt vid fullmånen gör att nya saker, människor, relationer mm kan ta plats.

Att göra ritualerna är inte svårt.

Tänd ett eller flera ljus, är ni utomhus kanske en liten eld om det går. Rena er med vit salvia eller något annat ni har till hands. Sätt på den meditationsmusik ni vill ha och andas lugnt och stilla. Centrera er och rikta er vilja åt det håll ni vill att ert liv ska gå till nästa mörkermåne.

Be den ängel, guide, gudinna, gud som ni känner att ni tillhör eller känner en kontakt med att komma. När ni känner er uppkopplade så ta fram papper och penna.

Skriv dagens datum och sedan att ni accepterar en förändring i mitt liv och att ni för ert högsta goda välkomnar de saker i ert liv som ni önskar, för ert och allas bästa. Skriv sedan ned era önskningar. Listan kan vara kort eller lång och tänk på att ni behöver inte begränsa er. De här önskningarna kommer att arbeta för dig under det kommande månvarvet. Det du nu gjort är ” The Power of the Written Word”.

Läs sedan högt vad du har skrivit och ge det till universum. Du har nu använt dig av ” The Power of the Spoken Word” Avsluta med må det ske tre gånger. Tacka universum för allt du fått och allt du kommer att få.

Vid nästa mörkermåne ta fram din lista och se vad du har fått. Glöm inte att tacka Universum för det och se vad som fortsätter att manifestera sig under månaden efter.

Ha en underbar mörkermåne.

Så till “The Boys”

De var med under min semester och så klart var de med på allt jag gjorde. De har skött sig bra utan allt för stora fyllslag och hade väldigt trevlig på båten när jag var över till Danmark. De hälsar glatt till alla er som frågar om dom och hälsar. Eftersom det var väldigt varmt när jag var på semester så gick de så klart med bar överkropp. Sean gör det alltid så där var det ingen förändring 😀 han står härutanför nu och flexar muskler och jag himlar med ögonen som vanligt. 😀

I dag finns jag på Tarotgudierna mellan kl 10-13 och 16-19

Klicka på bilden för att läsa mer om mig och mina arbetstider

Lenormandorakel

Ormen
Det här kortet är för mig väldigt tvetydigt, det kan representera svek, att bli huggen i ryggen av en vän, en kvinna som vill en illa men också healing. Många gånger när jag fått upp det här så ser jag bara den gröna färgen och att ormen tillhör gudinnan.
Se upp nu för falska vänner eller för de som vill dig illa, lita på din intuition när den säger dig att något är fel. Vifta inte bort dåligt bemötande med att personen har haft en dålig dag och se det inte som att du har gjort dig förtjänt av dåligt bemötande eller svek. Se de bakomliggande orsakerna till varför den här personen gör dig illa, släpp det sedan och gå vidare. I allt det här finns ett läkande, en känsla av att växa sig stark och kunna släppa taget om det som gör en illa. Tillåt dig själv att läka från det som gjort ont tidigare, tillåt dig själv att bli arg för sveket och se till att ta hand om dig själv. Som ormen ömsar skinn kommer även du att ta bort sveket som en gammalt skinn, lägga det bakom dig och gå vidare starkare än någonsin
Tupp
I fornnordisk mytologi satt den gyllene tuppen Vidovner högst upp i världsträdet och varnade för fara. Han säger att oväntade besökare skänker glädje.

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

10 kommentarer

 1. Liv Grete den

  Har saknat dina visdomsord, men unnar dig en välförtjänt ledighet. Gott att du är tillbaka igen!

  • aldarana den

   Tack vännen, ha en underbar dag kram

 2. Anne-Marie den

  Hej Aldarana ! 😀💖
  Jag har en liten fråga …. De tre skottarna som följer dig vart du går. Hur kom de in i ditt liv ? Ha det gott ! 😀💖💖💖💖

  • aldarana den

   Hej, de är fler än tre, jag tror jag har ca 10-15 stycken runt mig men det är bara ett par tre stycken som pratar med mig, de andra finns runt och stökar till det ibland. De visade sig för mig förra sommaren men har nog varit med mycket längre än så. Jag behövde dom då och då dök de upp, jag har frågat flera gånger om de är guider men de säger att de är kompisar från det liv jag levde i Skottland i slutet av 1200-talet.
   Ha det gott du också och en underbar dag kram

 3. Marlene den

  Tusen tack fina du 💖

  • aldarana den

   Tack själv vännen, ha en underbar dag kram

 4. Kristina den

  Jätte tack!
  Ormen talar till mig, har hamnat på den sitsen, och ormen har rätt; de finns många som vill mig illa efter en kvinnas falska anklagelser, vilka har spridits på en lokal FB-grupp med flera hundra medlemmar.

  • aldarana den

   Jag hoppas att allt löser sig för dig, ha en underbar dag kram

 5. 🌞 den

  Tack Lena🤗

  • aldarana den

   Tack själv, ha en underbar dag kram

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.