Orakelkort och kraftdjursbudskap 22/8

5

Semester igen

Nu far jag på en kombinerad semester och jobbresa från fredag till onsdag.

Det blir lite så när jag är iväg till vänner och det gör mig inget alls 🙂 andevärlden lämnar aldrig mig och jag aldrig dom. “The boys” har så klart packat och är redo. Jag flyger så vi får se hur de har tänkt ta sig dit 😀 Vi får hoppas att jag inte har ett gäng glada skottar på planet, de får ta tåget 😀

I vilket fall som helst är jag glad de är med, de förgyller verkligen min vardag och gör den på många sätt mycket rikare. Det ser ut som att det ska bli fint väder så jag får väl se dom gå utan något på överkroppen alla dagarna.

Ha några underbara dagar nu kära läsare. Ta hand om er 🙂

I dag finns jag på Tarotguiderna mellan kl 10-13

Välkomna att ringa

Klicka på bilden för att läsa mer om mig och mina arbetstider

Lenormandorakel

Tärningarna
Det här kortet symboliserar risktagande, val, osäkerhet och att ta ett steg ut i det okända. Det symboliserar också framtida förändringar.
Det är dags att välja den väg som för dig framåt till lycka, det är dags att lita på din intuition och att slå bort osäkerheten. Vi hjälpare finns där för att guida dig rätt så att du blir lycklig. Va inte rädd för förändringar, de flesta förändringar som är jobbiga är i slutändan positiva när det gäller att förändra sitt liv så man tar tillbaka sin styrka.
Ta steget ut i det okända en stund, var inte rädd för att säga vad du tycker när det känns fel, var inte rädd för att omfamna kärleken när den kommer och slå bort din osäkerhet när den kommer, den håller dig bara tillbaka

Kraftdjursbudskap

Pegasus
Var hjälten Perseus magiska bevingade häst hos de gamla grekerna. Din ekonomi eller karriär får ett lyft och ett långvarigt bekymmer försvinner.
Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

5 kommentarer

 1. Leischa den

  Tack och ha en trevlig resa🙏💜🧚‍♀️

  • aldarana den

   Tack det var en trevlig resa kram

 2. Sofia den

  Hur går det med “The Boys” – sköter dem sig?

  • aldarana den

   Det går bra med The Boys de har skött sig bra och hälsar kram

   • Sofia den

    Tackar för hälsningen, hade gärna sett dem i bar överkropp 😉 – Lyllo dig, hahahaha

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.