Orakelkort och kraftdjursbudskap 20/8

8

Vad har jag att vara tacksam över?

Efter några dagars skrivkramp kom jag på vad jag ville skriva om och som kan göra att man ändrar sina energier, så att saker och ting börjar flöda.

Så vad har jag att vara tacksam över? Även när livet kastar åt en saker som gör att man bara vill skrika rätt ut? Rätt mycket är jag tänker efter..

Jag har två katter och en hund som jag älskar, som ger mig oerhört mycket kärlek, en son som är min stolthet, ett litet hus som ibland gör mig gråhårig, men som är min fristad, kära vänner som gör mitt liv rikt, rådjur som går runt mitt hus, humlor som surrar när jag är ute, örter jag kan plocka nära mitt hus, böcker jag kan läsa, ett litet tempel i mitt hus där Freja är nära, ett arbete jag älskar, mitt andeteam runt mig som stöttar mig, att få känna gräset under fötterna när jag går ut från huset på gräsmattan.

Vissa saker kan tänkas vara små men de är ändå viktiga. Det är de små sakerna som gör att man när man tänker efter, gör att man kan känna tacksamhet i sitt hjärta. Även när livet kastar storsten på en finns det ändå saker som man kan vara tacksam över.

I mitt andra år för att lära mig till Freja Naturprästinna fick vi ha en månad av tacksamhet. Där man varje dag skulle tänka på något som gjorde en tacksam, jag blev glatt överraskad när jag insåg att energierna och flödet helt ändrades. Helt plötsligt började saker och ting lösa sig. Jag hade haft några månader med strul i mitt hus och började känna att det kanske var fel att köpa hus och istället hyra en lägenhet.

Så idag den 20/8 startar jag en ny tacksamhets period. Den är på en månad och jag kommer att försöka skriva ned i en bok varje dag vad jag har att vara tacksam över 🙂 Jag börjar med att säga här att jag är oerhört tacksam för min utbildning och de systrar jag har med mig där.

Börja ni med idag, skriv ned på ett papper eller i en liten anteckningsbok det ni är tacksamma för. Skriv ned minst en sak om dagen och kom ihåg att det behöver inte vara stora saker. Det kan vara att ni är tacksamma för att få se solen 🙂

Se hur energierna ändras och flödar under den här månaden ni håller på.

I dag finns jag på Tarotguiderna mellan kl 13-15 och 18-21.

Välkomna att ringa.

Klicka på bilden för att läsa mer om mig och mina arbetstider

Lenormandorakel

Kompassen
Det här kortet symboliserar hur man hittar sin väg, att det finns ett beslut man måste ta eller att fokusera på vilken riktning man ska gå i.
Låt inte din inre kompass snurra runt. Sätt upp ett mål och försök sedan att nå det på bästa sätt. Det är dags att ta beslut nu som gynnar dig och din väg framåt. Det kan vara i kärlek,arbete, fritid eller studier. Se åt vilket håll din kompass visar, sevad som finns framför dig för att du ska nå ditt mål. Rör dig sedan åt det håll den riktar sig. Ta hand om dig under resans gång och stanna upp då och då för att se om kompassen inte har rört sig och det är dags att gå i en annan riktning en stund för att komma till ditt mål. Se var din kompass styr dig till för personer som kan hjälpa dig till ditt mål. Ta deras hjälp när det är nödvändigt och se sedan var din inre kompass riktar dig mot för nytt mål i livet.
Mullvad
Den svarta mullvaden gräver ett nätverk av tunnlar. En tid då du ger utan att få några direkta resultat. Ha tålamod.
Mullvaden når alltid ytan.
Tryck #94 för att komma direkt till mig.
Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

8 kommentarer

 1. K den

  …det e ngt helt annat bakom struket i & med huset.

  😇

  • aldarana den

   Ha en underbar dag kram

 2. Lena den

  Varför man inte avvända ett annat ord än tacksamhet detta ord har använts för att hålla människor på plats tex. vad uppskattningar jag i mitt liv . Jag tycker att detta ord har ingen negativt runt sig . Lena

  • aldarana den

   För mig är tacksamhet ett fint ord och jag tycker vi tar tillbaka det från de som trycker ner människor med det ordet. I dag är jag tacksam för de vänner jag har runt mig som gör mitt liv mycket rikare. Ha en underbar dag kram

 3. Marlene den

  Tusen tack fina du❤🙏

  • aldarana den

   Tack själv vännen, ha en underbar dag kram

 4. 🌞 den

  När man läser saker som du är tacksam över Lena , så känner man känner man själv❤️ glädje lycka, över allt de fina🤗

  • aldarana den

   Tack vännen, ha en underbar dag kram

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.