Orakelkort och kraftdjursbudskap 15/8

2

🌝 Fullmåne 22°24 i Vattumannens tecken torsdag 15/8, kl 14.30.  

Augustifullmånen är roligaste av dem alla  eftersom den innehåller stora visioner, drömmar, glädje, generositet och bus. Romantik, glädje mellan människor, fest och mys passar extra bra nu. Våra känslor blir stora! Denna gång är det en oerhört kraftfull, färgsprakande och härlig fullmåne som väntar oss.

Under denna fullmåne kan visionära Vattumannen människor till ett högre tänkande. Tillsammans kan vi kollektivt kan förändra,  göra världen till en bättre plats.

Här blandas Lejonets eld, passion och inre glöd med Vattumannens idévärld, analysförmåga och önskan om att göra skillnad.

Denna gång är fullmånen så speciell eftersom den äger rum samtidigt som Solen och Venus har en exakt konjunktion mitt i Lejonets hjärta. Solen, Månen, Venus, Mars och Merkurius samlade energier mixas och det här är oerhört maxat, uttrycksfullt. Ögonblicket innehåller ALLT.

Missa inte detta unika tillfälle att meditera till fullmånen som innehåller en sådan enorm potential till läkande, healing, förståelse av dina egna emotionella processer. Nu hjälper universum dig på traven att öppna hjärtat.

Insup fullmånens energi – med vetskapen om att Venus står precis bakom Solen och gudinnans energi strålar nu direkt in i ditt hjärta. Säg ” att jag är redo att rycka av plåstret, avlägsna ärrvävnaden som förhindrat mitt hjärta att uttrycka sig och ge och ta emot kärlek”.

Källa: Astrobloggen Damernas Värld eftersom jag tycker att hon skriver så bra.

För er som kan så passa på att i den här fullmånen, släppa saker ni inte vill ha i ert liv och ta in nya energier som ni vill ha i ert liv. Skriv på en lapp vad ni vill släppa och bränn den sedan och släpp det i tanken.

I dag finns jag på Tarotguiderna mellan kl 16-19

Välkomna att ringa

Klicka på bilden för att läsa mer om mig och mina arbetstider

Lenormandorakel

Blommorna
Det här kortet symboliserar lycka och presenter och att något ändras till det bättre. Det är din tid nu, den tid när allt vänder och livet blir ljusare igen. Förvänta dig lycka och att det är dags för dig att ta din plats i världen där lycka och välmående finns. Det här kortet representerar även presenter, att ge en gåva är många gånger lika roligt som att få en gåva. Ge bort gåvor till dom du tycker om, du kommer även att få gåvor som gör dig glad. Det kan vara allt från materiella ting till en kram från en kär vän. Det är en tid nu av lycka, välmående och framgång. Stig ombord på det tåget och låt det ta dig dit du alltid velat vara .

Kraftdjursbudskap

Örn
Det djur som enligt de amerikanska indianernas tradition flyger närmast solen, säger att du kan förverkliga dina drömmar om du siktar högt idag.
Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Leischa den

    Stort tack för underbara budskap🙏💜 Ha en fin kväll💜

    • aldarana den

      Tack själv vännen, ha en underbar Frejas dag kram

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.