Orakelkort och kraftdjursbudskap 8/8

4

Lejonportalen är öppen från den 26 juli till den 12 augusti och sänder strålar av högt vibrerande energi till vår jord. Dessa energier är på sin topp idag den 8 augusti.

I numerologi är den åttonde dagen i den åttonde månaden en mycket hög spirituellt laddad dag. Åtta representerar evighet, den eviga själen som vi är och den eviga resan vi företar. Den representerar det “eviga medvetandet” i vår själ, den själ som har levt långt före och efter vår inkarnation.

Åtta är också numret som är förknippat med överflöd, kraft och högre sfärer av medvetande. Det här gör att 8/8 är en otroligt stark tid att ladda och rena vår energi för att ta emot.

Lejonportalen är inte bara numerologi utan även astrologi och innefattar även solens bana in i dess styrande stjärntecken Lejonet och Sirius som stiger upp nu.

Sirius är den ljusstarkaste stjärnan och finns i Kräftans tecken och är den stjärna som kallas den Spirituella Solen. De människor som bodde här långt före oss var väldigt synkroniserade med Sirius och de trodde att den var portalen till himlen och hemmet för de varelser som vibrerar högre än oss.

De trodde att energin från Sirius bar med sig en högre stående visdom som vi kunde ansluta oss till och få del av dess energi varje gång Sirius var starkt lysande på himlen. Eftersom Sirius finns i Kräftans tecken och varje gång vår sol var i dess tecken, så symboliserade Sirius en sorts återfödelse.

Efter att Solen lämnat Kräftan för Lejonet, så skulle Sirius kunna visa sig utan att vara blockerad av Solen och det skulle vara ett tecken på avslutande av återfödelsen och att portalen öppnar sig. Allt eftersom Sirius visade sig starkare så såg de före oss att saker hände på Moder Jord också

Vår sol är ansvarig för att stråla ner liv i våra fysiska kroppar, helst då när den är i sitt styrande tecken Lejonet. Sirius är ansvarig för att stråla ner liv i våra spirituella kroppar.

Det är därför öppnandet av Lejonportalen kan ge oss uppvaknanden och lyfta vårt medvetande till nya nivåer.

I dag är det dags att fokusera och visualisera det ni vill ska hända under resten av året.

För att läsa mer om Lionsgate klicka på bilden ( obs på engelska)

I dag finns jag på Tarotguiderna mellan kl 10-13

Välkomna att ringa

Klicka på bilden för att läsa mer om mig och mina arbetstider
Tryck #94 för att komma direkt till mig.

Lenormandorakel

Masker
Titta djupt in i din själ, för vilkens glädje försöker du att ändra dig? Det här kortet symboliserar motsägelser och olika sidor av myntet. Det handlar också om att spela roller och att livet går upp och ned.
Är du sann mot dig själv? Försöker du bara göra andra till lags för att vara med i gemenskapen? Är dina vänner rätt för dig? Hur bemöter du andra? Sätter du upp masker vid olika situationer? Det är dags att bli sann mot dig själv, att inte sätta upp masker utan att gå rakryggad genom livet även om det ibland kommer att bli svårt. Dina guider och änglar är alltid med dig och stöttar dig när du är sann mot dig själv. Lever du i ett förhållande som är destruktivt? Blir du själv destruktiv i bland eller slår mycket på dig själv. Sätter du på dig din mask av glädje när någon gör dig illa eftersom du inte vill “förstöra stämningen”. Se in i dig själv, vem du verkligen är och börja sakta men säkert att förändra dig till den du vill vara, den person du är menad att vara. Var inte rädd för att visa kärlek men se upp för att förlora dig själv i processen. Bli introvert en stund och studera dig själv och dina masker. Släng sedan de masker du inte vill ha eller inte behöver och gå rakryggad vidare på din väg.
Kram

Kraftdjursbudskap

Lemur
En symbol dör den förlorade visdomen i det sjunkna Lemurien, säger att du ska gripa glädjen i varje ny dag genom att våga språnget i livet och kärleken.
Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

 1. Leischa den

  I am on my way, stort tack för budskapet och bekräftelsen🙏💜🧚‍♀️

  • aldarana den

   Så roligt att höra vännen, ha en underbar Frejas dag kram

 2. Sandra den

  Stort tack ! ❤️

  • aldarana den

   Tack själv vännen och ha en underbar Frejas dag kram

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.