Orakelkort och kraftdjursbudskap 2/8

3

Kärlek

Jag läser just nu en bok som heter Anam Cara. Det är keltiska och betyder själs vän. Den boken har gett mig både en och två aha upplevelser redan och något författaren John O´Donohue skriver om redan i början är kärlek. Kärleken till sig själv och till sin “själsvän”

Boken börjar med en dikt som jag älskar.

On the day when the weight deadens on your shoulders and you stumble, may the clay dance to balance you.

And when your eyes freeze behind the grey window and the ghost of loss gets in to you, may a flock of colours indigo, red, green and azure blue come to awaken in you a meadow of light.

When the canvas frays in the curach of thougt and a stain of ocean blackens beneath you, may there come across the waters a path of yellow moonlight to bring you safely home.

May the nourishment of the earth be yours, may the clarity of light be yours, may the fluency of the ocean be yours, may the protection of the ancestors be yours.

And may a slow wind work these words of love around you, an invisible cloak to mind your life.

Själen behöver kärlek lika mycket som kroppen behöver föda. I kärlekens varma famn så kan själen vara sig själv. När kärlek kommer in i ditt liv, okända dimensioner av ditt öde vaknar, blommar och växer.

När man möter sin Anam Cara så växer man i kärleken till sin själsvän och den kärleken gör också att man lyfter sig på dess vingar. Den kärleken är inte sårad eller begränsad av avstånd. Den tysta och hemliga värld av det okända är vår själ. Kärlek är essens av kärlek, när vi älskar och tillåter oss att bli älskade så börjar vi mer och mer att bebo världen av det eviga. Rädsla byts mot mod, tomhet mot överflöd och distans mot intimitet.

Var redo att möta kärleken från din Anam Cara med ett lugn och att det här är den person som du alltid kommer att kunna känna den djupa villkorslösa kärleken som finns för oss alla.

I dag finns jag på Tarotguiderna mellan kl 10-13 och 16-19

Välkomna att ringa

Klicka på bilden för att läsa mer om mig och mina arbetstider

Lenormandorakel

Hunden
Det här kortet symboliserar vänskap, lojalitet, skydd och förtroende. Det visar på vikten av vänskap och lojalitet. Visa dina vänner hur mycket de betyder för dig, se dig om, du har fler vänner än du vet och många gånger är det personer man aldrig hade räknat med som ställer upp när det är jobbiga tider. Var lojal mot dina vänner och de dom ditt förtroende, det kommer att löna sig i slutändan. Men var vaksam på falska vänner som inte vill dig väl, ifrågasätt när de försöker att trycka ned dig och avsluta den vänskapen om den gör dig illa. Riktiga vänner är värda sin vikt i guld och får dig att känna att du är en bra person som är värd att ha kvar som vän.

Kraftdjursbudskap

Vit höna
I afrikansk Yorubamyt sprätte den vita hönan sand och skapade kullar och dalar. Skapa lycka med de personer du har runt dig och på den plats du befinner dig.
Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

3 kommentarer

 1. Eva-Britt den

  Aldarana, tack för denna vackra dikt den gick rakt in i <3 med värme! den tar jag med mig.
  Tacksam <3 ha en fin dag!

 2. Leischa den

  Tack🙏💜

 3. Lisbeth den

  Tack snälla. Jag önskar dig en underbar helg.

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.