Orakelkort och kraftdjursbudskap 1/8

10

Tack 🙂

Jag har förmånen att arbeta med det jag älskar. Under den största delen av mitt liv har jag arbetat i och även ägt en livsmedelsbutik. Det arbetet var också otroligt givande men efter en nackskada så visste jag inte vad jag skulle göra. Då började jag min mediala utbildning och inget blev sig likt efter det.

För er som interagerar med mig via facebook och här på sidan vill jag rikta mitt största tack. Ni är guld värda och jag blir alltid lika tacksam och glad när ni genom Tarotguiderna ringer och talar om det för mig.

För er som har missat det är det i kväll mörkermåne/nymåne. Det är en kraftfull måne som har med sig mycket nu energi. Det är även högtiden Lammas, skördefestivalen och då man lägger ut gåvor i form av bröd, äpplen, säd eller liknande som tack för det man fått av moder jord.

I dag slutar också Merkurius i retrograd ( tack och lov 😀 ) så i kväll är det dags att fira.

Be månen om ny kraft, energi, att ni går in i det nya och att det nya är bra. Ge gåvor till moder jord och var tacksamma för det ni fått under året som varit bra.

Ha en underbar Lammas

I dag finns jag på Tarotguiderna mellan kl 16-19

Välkomna att ringa

Klicka på bilden för att läsa mer om mig och mina arbetstider

Lenormandorakel

Mannen
I Golden Reverie finns det två manliga kort och det här är det andra.
Det här kan symbolisera mannen som är i ditt liv eller mannen som kommer in i ditt liv.
En man med ett utseende som utstrålar styrka och med bart bröst sitter och tittar till höger. Han har på sig en halsband med symbolen för Mars och har en röd mantel på sig. Hans blick har ett fokus och en passion som visar att han är beredd att kriga för det han vill ha.
Bakgrunden är guldskimrande och lyser upp honom för att visa hans styrka och mod.
Mannen i ditt liv är här för att kämpa för dig, han visar sina nakna känslor för dig. Här håller han inte tillbaka och gör det han måste för att vinna dig. Var inte rädd för att ta emot dessa känslor när de kommer. Var viss om att universum och dina hjälpare på andra sidan visar dig det här för att du ska bli lycklig.

Kraftdjursbudskap

Fågel Rock
Var en mytisk enorm vit fågel hos araberna som var så stark att den bar elefanter i klorna. Underskatta inte din förmåga att lyckas och glänsa.
Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

10 kommentarer

 1. Leischa den

  Tack tack tack, upplyftande i all turbulens🙏💜🧚‍♀️

  • aldarana den

   Tack själv vännen, ha en underbar dag kram

 2. Lotta den

  Hej!
  Hur påverkas man av att Merkurius är i retrograd?

  Tack för alla dina fina budskap. De här hjälpt mig många gånger.

  Kraft och energi till dig!

  • aldarana den

   Det här hittade jag på Twice astrologiskolan. Merkurius styr över Tvillingarna och Jungfrun, samt Onsdagen.

   Merkurius står för intelligens, vetande, uppfinning och rörelse. Merkurius är planeten som påverkar interpersonella relationer, eftersom den styr även över kommunkation och interaktion.

   I romersk mytologi var Merkurius gudarnas budbärare, känd för sin snabbhet och smidighet.

   Merkurius förknippas inom astrologin med kommunikation, sättet att tänka, tankemönster, rationalitet och resonemang, förändringsförmåga och förmågan att anpassa sig.

   Merkurius styr över skolgång och utbildning, den omedelbara omgivningen av grannar, syskon och kusiner, transporter över korta sträckor, budskap och kommunikation över avstånd såsom post, e-post och telefon, tidningar, journalistik och skrift samt informationsinsamling. Gator och trafik styrs också av Merkurius.

   Merkurius är exalterad i Vattumannen, som styrs av Uranus. Uranus förknippas med himlen medan Merkurius förknippas med fåglar.

   I tvillingarnas tecken, är det framför allt kommunkation, interaktion och syskon, som styrs av Merkurius. När det gäller Jungfrun är de framför allt den analytiska förmågan som styrs av Merkurius.

   Planeterna i födelsehoroskopet som befinner sig i tvillingarna, det tredje huset samt huset och tecknet där Merkurius befinner sig kommer att berätta mer för dig dels om hur du kommunicerar med andra, dels om hur dina bröder och syskon kommer att vara, liksom vad du kommer att ha för grannar. Även Merkurius’ placering kan berätta mer.

   I jungfrun kommer Merkurius att förbättra eller försämra vår analytiska förmåga. Vi fokuserar på olika detaljer och dåliga aspekter kan göra att vi rationaliserar vårt eget handlade och låter bli att se den stora bilden. En bra Merkurius i jungfrun och i det sjätte huset kan öka sannolikheten för att man kan jobba med till exempel bokföring.
   Merkurius retrograd

   Merkurius går retrograd tre – fyra gånger varje år, men effekterna av varje period varierar beroende på stjärntecknet och huset Merkurius retrograd påverkar. Merkurius styr över tänkande och perception, bearbetning och spridning av information och alla former av kommunikation, handel, utbildning och transporter.

   Merkurius retrogradfaser ger upphov till missförstånd, samt bristfällig, störd, eller fördröjd kommunikation. Väntetiderna kan förlängas, förhandlingar skjuts upp. Det uppstår också fler problem med bilar, telefoner och i trafiken.

   Det är inte ovanligt att personer från det förflutna återigen kommer i kontakt med oss, men helt nya relationer bör helst undvikas.

   Om Merkurius är retrograd i ditt födelsehoroskop kommer Merkurius retrograd inte att påverka dig på samma jobbiga sätt.
   Tack vännen och ha en bra dag kram

 3. Anna den

  Tack! 🙏🤗

  • aldarana den

   Tack själv vännen, ha en underbar dag kram

 4. Lotta den

  Hej!

  Tack för att du finns! Du var gett mig ledsagning och råd många gånger. Energi och kraft till dig.

  Jag undrar bara vad det innebär att Merkurius är i retrograd?

  • aldarana den

   Tack själv vännen. Retrograd rörelse är när en himlakropp går “baklänges” i omloppsbana runt en central himlakropp. Det ser ut som att Merkurius går baklänges. Googla på Merkurius i retrograd så får du veta mer av de som kan det här bättre än jag 🙂 ha en underbar dag kram

 5. Kim den

  Lycka till med allt 😉

  • aldarana den

   Tack snälla ha en underbar dag kram

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.