Orakelkort och kraftdjursbudskap 28/7

7

The Boys

I går tog jag en ledig dag och var och badade med min hund.

Vi behövde det både hon och jag 🙂 den här värmeböljan som varit de senaste dagarna gjorde att jag kände att vi behövde svalka oss lite. Min hund är lite av en badkruka fast hon är rottweiler och behöver ha en rejäl leksak för att gå i vattnet. Det enda som duger är en båtfender som hon kan leka med i timmar.

När vi hade tagit första doppet så klättrade jag upp på min ex mans båt för att lägga mig och sola. Då ser jag dom och framför allt hör dom 😀

Jag är medveten om att de finns runt mig, var jag än är men i bland så är de inte lika påtagliga, men nu gick det inte att missa att “the boys” hade väldigt roligt. Förutom de två livvakterna jag har som stod bakom mig på båten i full stridsmundering och vaktade. Jag sa åt dom att slappna av och här hör jag mig själv fråga “svettas ni inte” 😀 de himlade lite med ögonen och påminde mig att de inte lever. Men jag ser att de tar av sig på överkroppen.

Så här gick de igår, fast jag kan säga att det inte var vatten i glasen eller ska jag säga ölstånkorna

De andra badade och plaskade, hoppade från hopptornet och simmade omkring. De satt på rad med ölstånkor i högsta hugg och ponnyerna stod snällt uppbundna med öltunnor bredvid. Jag var inte ensam där jag var och både en och två gånger fick jag bita mig i läppen, för att inte brista ut i asgarv när de gjorde något tokigt.

Det här är det svåra när jag är ute bland folk. Att inte skratta och prata högt med “the boys” när de gör något som ska få mig att skratta. Det har hänt både en och två gånger att jag pratat högt med dom när jag är omgiven av människor, varje gång så får jag lite suspekta blickar från de runt mig 😀

I dag är de tydligen bakfulla ( de får skylla sig själva) och ligger utanför mitt hus, på åkern bredvid deras hus, en sitter i min solstol. Så i dag blir det förhoppningsvis lugnt ( i alla fall en stund 😀 )

The Boys hälsar till er alla som följer mig 🙂

I dag finns jag på Tarotguiderna mellan kl 13-16 och 18-20.

Välkomna att ringa

Klicka på bilden för att läsa mer om mig och mina arbetstider

Lenormandorakel

Kvinnan

I den här  leken finns det två kort av kvinnor. Det andra kortet handlar mer om längtan efter kärlek medans det här kortet som jag tolkar det handlar om den kvinnliga kraften. Den här kvinnan står och tittar ut genom ett fönster där solen lyser in, hon visar sig i sin nakenhet och är inte rädd för det, och solen förstärker hennes drag. Runt hennes hals hänger venus symbolen som ett tecken på hennes styrka . Ta fram era kvinnliga sidor (gäller även män) och var inte rädda för att visa hur starka ni är, när ni står i er nakenhet stolta över att vara kvinnor ( eller i mäns fall bejaka era kvinnliga sidor) så växer också er självkänsla. Var inte rädd för att visa känslor, sköt om er, klä upp er, ta en ledig dag där ni rår om er själva. Visa för världen att ni är kvinnor att räkna med, håll huvudet högt du är vacker. Känn den röda kvinnliga kraften flöda genom er och göra er starka.

Kraftdjursbudskap

Falk
Symbol för den egyptiska himmelsguden Horus och människans ande som stiger upp till himlen, anger en chans att glänsa på jobbet eller kreativt.
Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

7 kommentarer

 1. Lise-Lotte den

  Hej Aldarana
  Hälsa tillbaka till The boys . Tycker att det är så roligt när du berättar om vad de gör för något. Ler varenda gång
  Vill även Tacka för de budskap du lägger ut.
  Kram Lise-Lotte

  • aldarana den

   De tackar för hälsningen, ja de kan hitta på saker som gör att jag ibland skrattar högt ute bland folk, tack själv och ha en underbar dag kram

 2. Leischa den

  Tack, hälsa boysen och ha en ljuvlig dag🙏💜🧚‍♀️

  • aldarana den

   De hälsar tillbaka, ha en underbar dag kram

 3. Lena den

  Tag på dig ett headset så kan du peka på telefonen och rycka på axlarna och skratta ännu mer. Fortsätt och ha roligt det är det enda som kan lätta upp livet. Jag kan se dig med min inre syn och får också ett gått skratt, tack tack

  • aldarana den

   Ja de är roliga “the boys” ha en underbar dag kram

   • aldarana den

    De hälsar tillbaka 🙂 ha en underbar dag kram

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.