Orakelkort och kraftdjursbudskap 26/7

1

Ärkeängel Uriel

Uriel är en av de som visat sig för mig den senaste tiden. Han har varit med ibland och var en av de första änglarna som visade sig för mig. Jag har inte arbetat med honom eller trott att jag fått budskap. När jag läste på om honom så förstod jag att han gett mig flera budskap under åren.

Ärkeängel Uriels namn betyder “Guds eld” eller “Gud är mitt ljus”.

Uriel är också den ängel som hjälper en att fatta beslut, att lära sig något nytt och att lösa konflikter. Han kan hjälpa en med att släppa destruktiva känslor som ångest och ilska. Uriel hjälper dig med att utveckla dina spirituella krafter och intuitiva förmågor. Han ge dig insikter genom visioner, drömmar och plötsliga förnimmelser. Så fort han vet att du är intresserad av att utveckla dessa talanger kommer han att ge dig regelbunden och pågående assistans.

Jag själv börjar förstå ett och annat nu 😀 eftersom jag är inne i en fas nu där det kommer att förändras mycket i mitt liv. Här har jag varit villrådig och inte vetat hur det ska gå till. Ibland har det verkat omöjligt med förändringen och hela tiden har det kommit upp tankar som gör att jag kan gå vidare. Människor jag knappt känner har hjälpt mig och nu vet jag att det är Uriel som har hjälpt mig vidare.

Här kommer jag att fortsätta be Uriel om hjälp och framförallt lära känna honom mer för att förhoppningsvis få del av hans visdom. Hur kan jag genom att jag får hjälp kunna hjälpa andra genom det han ger mig? Hur kan jag gå vidare på min livsväg? När allt strular hur kan jag se en väg framåt? När saker händer som ger mig en känsla av hopplöshet hur ska jag kunna se klarare?

Var inte rädda för att kontakta Uriel i era livsval. Se till era drömmar och skriv gärna ner dom för att se vad ni fått för budskap.

I dag finns jag på Tarotguiderna mellan kl 10-12 och 15-18.

Välkomna att ringa

Klicka på bilden för att läsa mer om mig och mina arbetstider

Lenormandorakel

Önskebrunnen
Det här kortet symboliserar , önskningar, resurser, kreativitet och helande, om du tittar in i brunnens djupa mörker kan du se dina innersta tankar och önskningar. Se inom dig vad du vill ha ut av livet, vad är det som fattas och vad är det som du kan nå på egen hand. Var inte rädd för att önska dig till universum. Vilka sanningar vill du ska uppdagas? Hur ska du nå dina drömmar? Sitt en stund stilla och gå ned i dina egna djup för att se både sanningar och önskningar. Gör sedan dina önskningar verkliga genom att redan se att de har slagit in. Det här kortet lovar mycket men varnar också för att det kan komma sanningar som gör ont och önskningar som slår in som ibland inte är bra. Så var noga med vad du önskar och se vilka konsekvenser det kan få.

Kraftdjursbudskap

Brunbjörn
Helgad åt mångudinnan Artemis i gamla Grekland, råder dig att låta hemmet vara en fristad här i världen
Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

1 kommentar

  1. Thayna Silva den

    I min dröm I natt fanns tre brun björnar.. och nu när jag läste ditt blogg så går jag ner och det brun björnar och budskapet.

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.