Orakelkort och kraftdjursbudskap 25/7

4

Ärkeängel Mikael

En som varit med mig hela tiden ända sedan jag började prata med Änglar är Mikael. Han är den som varit sträng med mig när det behövts och den som också skyddat mig när jag behöver det. Innan jag började gå med Gudinnan så var änglarna de som gav mig kraft och skyddade mig.

När jag började gå med Freja så tappade jag bort den biten och nu när de kom in igen i mitt liv med full kraft så insåg jag hur mycket jag saknat dom.

Mikael behöver väl ingen större presentation, han är den som är mest känd av ärkeänglarna. Hans namn betyder “den som är lik gud” och jag ser honom alltid som väldigt blå, med svärdet och skölden vid sin sida.

Den senaste veckan har han varit med mig dagligen och här måste jag erkänna att jag har blivit förvånad. Han är inte en av mina skyddsänglar och de gånger han har kommit, har han alltid gjort det när jag frågat honom om han vill prata med mig.

Det här har en betydelse och jag tror att det beror på att jag när jag är på väg att göra stora förändringar i mitt liv så finns han här för att hjälpa och beskydda mig. I eftermiddag efter att jag slutat jobba ska jag sätta mig en stund och prata med honom. Vad kan han hjälpa mig och hur kan jag betala tillbaka änglarna för vad de hjälper mig med. Balans måste finnas i universum och bara tro att de ska hjälpa mig utan att jag gör något tillbaka, känns förmätet av mig att tro.

Ha en underbar torsdag

I dag finns jag på Tarotguiderna mellan kl 10-13, 15-16 och 17-18

Välkomna att ringa

Klicka på bilden för att läsa mer om mig och mina arbetstider

Lenormandorakel

Boken
Det här kortet symboliserar vetande, lärande, dagböcker och böcker. Det visar på vikten av kunskap och att det finns hemligheter i lärande. Att lära sig nya saker är en kraft i sig som gör att vi växer, att läsa en bok kan öppna nya världar för läsaren, att skriva dagböcker kan hjälpa en i sitt läkande. När det här kortet kommer upp visar det också på att man får vetskap om det som händer runt omkring en, som tidigare varit hemligt . Det kan vara att den man älskat på avstånd äntligen talar om att den älskar en tillbaka, det kan vara en vän som ger dig ett förtroende eller att du får besked om jobbet du sökt. Sök nytt vetande, var nyfiken, var öppen för att lära dig nya saker, läs böcker för i kunskap finns makt. Makten att stå stark och ta sig an världen med öppna ögon och mod.

Kraftdjursbudskap

Skorpion
Är ikon för Selkit, den vackra gyllene skorpiongudinan som skyddade mot sting.
Hon skyddar dig mot illvilja och elakhet i dag.
Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

 1. Leischa den

  Stort tack och jag önskar dej en underbar dag🙏💜🧚‍♀️

  • aldarana den

   Tack själv vännen, ha en underbar Frejas dag kram

 2. Lisbeth den

  Ett varmt tack. Jag önskar dig också en fortsatt bra vecka. Kram

  • aldarana den

   Tack själv vännen ha en underbar Frejas dag kram

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.