Orakelkort och kraftdjursbudskap 23/7

2

Ärkeängel Ariel

Den ängel som första ängel som visade sig vara en av mina skyddsänglar var Ariel.

En dag stod hon i mitt kök. Det var bara någon vecka innan jag skulle på kursen med Birkan Tore. Som jag kommer ihåg så sade hon inte speciellt mycket, jag fick mer känslan av att hon fanns med mig och beskyddade mig.

Att just Ariel kom är jag inte så förvånad över. Hennes namn betyder “Guds lejon” och hon ses ofta som ett lejon när hon visar sig. För mig är hon alltid guldgul i sina färger. Jag är mycket beskyddande när det gäller djur och moder jord. Här sammanfaller hennes energier mycket med mina och jag förstår varför hon valde att hjälpa mig i det här livet.

Hon hjälper mig att höja mina kvalitéer i mitt liv såsom mod, styrka, kärleksfullhet, empati, balans och harmoni.

Ariel är tryggheten och även en läkande ängel, jag arbetar mycket med Rafael när jag helar men den som alltid kommer in när jag skickar healing till djur är Ariel. Hon är den som hjälper mig att hitta försvunna djur och den som går bredvid dom tills de kommer hem och beskyddar dom.

Hon är den modiga som tar strid för de små, de värnlösa och de som behöver lite extra mod för att klara av vardagen.

Var inte rädd för att be henne om hjälp. Du kan få svar i vinden, i en smekning på kinden, se ett lejon framför dig eller se henne i all sin prakt.

I dag finns jag på Tarotguiderna mellan kl 13-15 och 18-21

Välkomna att ringa

Klicka på bilden för att läsa mer om mig och mina arbetstider

Lenormandorakel

Tärningarna
Det här kortet symboliserar risktagande, val, osäkerhet och att ta ett steg ut i det okända. Det symboliserar också framtida förändringar.
Det är dags att välja den väg som för dig framåt till lycka, det är dags att lita på din intuition  och att slå bort osäkerheten. Vi hjälpare finns där för att guida dig rätt så att du blir lycklig. Var inte rädd för förändringar, de flesta förändringar som är jobbiga är i slutändan positiva när det gäller att förändra sitt liv så man tar tillbaka sin styrka.
Ta steget ut i det okända en stund, var inte rädd för att säga vad du tycker när det känns fel, var inte rädd för att omfamna kärleken när den kommer och slå bort din osäkerhet när den kommer, den håller dig bara tillbaka.
Hare
Haren är ett magiskt djur för Ostara, en fornnordisk gudinna för vår och påsk.
En ny början eller chans för dig kommer att öppna upp ditt liv.
Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Lisbeth den

    Varför får jag aldrig träffa mina Änglar i mitt hem? Jag tackar dem flera gånger om dagen för deras närvaro men jag vill se dem. Förlåt

    • aldarana den

      Känslan av att de är i närheten kan vara lika stark som att se dom. Ha tålamod vännen du kommer säkert att se dom snart kram

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.