Orakelkort och kraftdjursbudskap 21/7

1

Ärkeängel Metatron

Jag fortsätter på temat änglar eftersom de har varit väldigt närvarande under några dagar.

Metatron visar sig alltid för mig i den här skepnaden, han är alltid vit när han kommer och jag vet att många bilder visar honom med lila aura. För mig har det aldrig stämt och jag blev i början förvirrad. Var det verkligen honom jag hade som en av mina skyddsänglar?

Han är också den som inte har varit så aktiv i sitt kommunicerande med mig. Det är mest Mikael och Rafael som finns där för att ge budskap och hur jag, mina kunder eller vänner ska göra i livet för att det ska bli bra för oss.

Men de senaste tre dagarna har han funnits här och varit väldigt påtaglig. Här måste erkännas att jag inte hunnit prata med honom på det sättet jag vill, men kommer att sätta mig så fort som möjligt för att få höra budskapen. Mina drömmar har varit intensiva med budskap jag i bland inte förstått. Något jag är nyfiken på är också att de verkligen klivit in så starkt energimässigt. Är det bara för mig eller är det lika för andra?

Metatron betyder antingen “den som vaktar” eller “den som står bakom Guds tron” Han är ängeln över livet och han vaktar Livets träd. Han är också den som skriver ner de goda gärningar som människor gör på jorden, så väl som vad som händer i himlen i The Book of Life. Det sägs också att han är den spirituella brodern till Ärkeängel Sandalphon och att båda var människor på jorden innan de steg upp som änglar. Legenden säger att Metatron var profeten Enoch och Sandalphon profeten Elijah.

Ibland ber människor Metatron om hjälp med att hitta sin spirituella kraft och hur de använder den till att göra världen till en bättre plats.

De närmaste dagarna kommer jag att sätta mig ner för att lära känna honom bättre och höra vilka råd han har för mig. Det är tid nu känns det som och jag har försummat det alldeles för länge.

Se vilka som är dina skyddsänglar och vad de kan ge dig för budskap under just den här fasen i ditt liv.

Idag finns jag på Tarotguiderna mellan kl 10-13 och 18-20

Klicka på bilden för att läsa mer om mig och mina arbetstider

Lenormandorakel

Ugglorna
Det här kortet pratar om kommunikation men också om vishet. I dag är det tid att ta fram din egen visdom och låta andra ta del av den på en ödmjukt sätt, kommunicera med andra istället för att gräla. Låt de se vilket visdom som du besitter och ta del av andras visdom. Leta efter tecken idag som andevärlden ger dig, de ger dig tecken hela tiden men i bland måste man öppna ögonen för att se vad de vill säga en. Meddelanden från nära och kära kommer också idag, meddelanden som ibland kan behövas gå igenom en eller två gånger för att se klarheten i dem och att läsa mellan raderna idag är en bra sak.

Kraftdjursbudskap

Anka
I skapelselegender från Ungern och Sibirien dök ankan ner för att hitta den första landmassan. Hon kommer med oväntade pengar och återbördar det som förlorats.
Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

1 kommentar

  1. Lisbeth den

    Tack snälla.

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.