Orakelkort och kraftdjursbudskap 19/7

5

Änglar

Jag tror inte på änglar…

Det var vad jag sa innan jag började min bana som arbetande medium. Nej de tillhörde kristendomen och jag hade provat den vägen och det hade inte gått bra. Änglar var något som var sagor och inget annat.

Sedan började jag min utbildning och inget skulle bli detsamma 😀 . Tidigt skulle vi börja kommunicera med änglar och hela jag kämpade emot, men jag försökte och en dag hade jag tre stycken ärkeänglar ståendes i mitt vardags rum. Mikael, Rafael och Uriel stod där en eftermiddag och att säga att jag blev paff är en underdrift.

Efter det så började jag inte tro, jag visste och ingen kunde säga något annat. 2015 var jag på en tre dagars kurs med Birkan Tore och de tre dagarna öppnade verkligen mina ögon. För hur man pratar och arbetar med dom. De två änglar som jag pratat mest med är Mikael och Rafael. Den sistnämnda hjälper mig med healing och är även den som hjälper mig när jag för över andar som inte hittar hem. Jag har lärt mig att de har humor och kan vara stränga ibland, de vill inte ha vördnad men respekt och de är väldigt mycket en manlig energi.

När jag började min prästinneträning så kände jag att den maskulina energin behövde balanseras upp av moder jord, den röda kraften och det feminina. Under snart tre år har jag helt gått in för det feminina och den röda kraften, urkraften i livmodern. Ibland har jag pratat med änglarna men mest när jag har haft kunder, de i sin tur har haft god kontakt med änglar och därför fått budskap därifrån.

Så hände en sak när jag var på semester, en dag så såg jag fjädrar överallt. Var jag än tittade så såg jag fjädrar, små grå fina fjädrar. Visst kan man tänka att det var en rad måsar som hade tappat dom, men jag har vid det här laget börjat förstå när jag ser ett tecken. Det var dags att börja arbeta och prata med änglar igen. Min feminina sida behövs balanseras upp med den maskulina. Så när jag kom hem så började jag höra vingar som prasslade och de var väldigt närvarande.

Mina två änglar som finns närmast mig Metatron och Ariel har visat sig och står just nu i mitt vardagsrum. Igår var också Uriel oerhört påtaglig när jag hade en sittning i mitt tempel. Har aldrig sett honom så stark eller hans färger så klart lysande. Jag står inför rätt livsavgörande beslut framöver och nu har de sagt åt mig att jag även ska ta dom till hjälp. Min tacksamhet är stor över att de inte har glömt av mig och jag är oerhört glad att de vill hjälpa mig på min väg. Nu känns också änglar oerhört starka och var inte rädd för att prata med dom och be dom om hjälp på din livsväg.

Idag finns jag på Tarotguiderna mellan kl 10-13 och 16-19.

Välkomna att ringa

Klicka på bilden för att läsa mer om mig och mina arbetstider

Lenormandorakel

Hjärtat
Det här kortet symboliserar lycka, kärlek, känslor, passion och tillgivenhet.
Kärleken är på väg in i ditt liv med stormsteg, det väller in en kärleksvåg över världen som du får ta del av. Ingen är undantagen, det är dags att gamla karmarelationer läks, det är dags för själsfränder att mötas och sluta cirkeln, det är dags att känna lycka för att den här energin ska fortsätta från gräsrotsnivå till världspolitik. Vi har sett hur världen blivit en kallare plats och har vänt vinden mot kärlek.
Du är värd den kärlek du vill ha, den lycka och den frid som följer med det. Öppna ditt hjärtchakra så det blir vidöppet och tillåt dig själv att ta del av den här kärleksvågen som sveper fram, ta in den kärlek som kommer utan rädsla och var viss om att vi som stöttar dig i andevärlden vill det som är bäst för dig. Du behöver bara göra en sak…
Öppna ditt hjärta för kärlek

Kraftdjursbudskap

Babian
Den håriga babianen tillhörde förr ett litet busklandsfolk som blev till apor på grund av sitt lurendrejeri. Han skyddar dig mot bedragare, tjuvar och lögnare.
Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

5 kommentarer

 1. Leischa den

  Tacktacktack för underbart kärlekskort🙏❤ Det fullkomligen öser in såna budskap för mej, överallt ifrån olika personer som ger budskap, samt när jag lägger kort själv. Underbart flöde, så tacksam🙏❤ Önskar dej en härlig helg❤

 2. Mariama Lam den

  Tack så vackert budskap!
  🙏🏾🕊️💚🍀🕊️🤲🏾

  • aldarana den

   Tack själv vännen, ha en underbar söndag kram

 3. Lisbeth den

  Ett hjärtligt stort tack, jag önskar innerligt att få se och träffa änglarna också. Kram

  • aldarana den

   Tack själv vännen, de finns alltid vid din sida kram

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.