Orakelkort och kraftdjursbudskap 15/7

4

Semestern

Efter en helt underbar vecka i södra Sverige där jag träffade nya vänner, lapade sol och bara var så är jag här igen.

Mina släktingar tog verkligen hand om mig och jag träffade nya vänner som jag klickade med direkt. Såg saker jag förundrades över och fick en massa nya intryck som kommer att följa mig resten av livet. Ibland behöver man komma hemifrån för att se och uppleva saker som ger en ny energi.

Efter en resa på över hundra mil med lilla bil så landade jag igår hemma och katterna var mycket glad att se mig.

The Boys

De var så klart med på resan och mina två livvakter satt i bilen, de andra fick så snällt vara efter med sina ponnyer 😀 Som de ovanför så gick de och lapade sol i bar överkropp. Så klart så var ölen med och jag såg dom sitta i solen med en ölstånka i högsta hugg.

När jag var på sightseeing var de med och kommenterade diverse kyrkor, borgar och i Johns fall en och annan kvinna 😀 han är alltid väldigt artig i sina komplimanger till kvinnor 😀 det var viktigt att skriva tycker han nu. Det var skönt att de var med. Jag känner mig alltid mycket tryggare när de är med och de är ett bra sällskap.

I dag finns jag på Tarotguiderna mellan kl 10-12 och 14-17.

Välkomna att ringa

Klicka på bilden för att läsa mer om mig och mina arbetstider

Lenormandorakel

Mannen
I Golden Reverie finns det två manliga kort och det här är det andra.
Det här kan symbolisera mannen som är i ditt liv eller mannen som kommer in i ditt liv.
En man med ett utseende som utstrålar styrka och med bart bröst sitter och tittar till höger. Han har på sig en halsband med symbolen för Mars och har en röd mantel på sig. Hans blick har ett fokus och en passion som visar att han är beredd att kriga för det han vill ha.
Bakgrunden är guldskimrande och lyser upp honom för att visa hans styrka och mod.
Mannen i ditt liv är här för att kämpa för dig, han visar sina nakna känslor för dig. Här håller han inte tillbaka och gör det han måste för att vinna dig. Var inte rädd för att ta emot dessa känslor när de kommer. Var viss om att universum och dina hjälpare på andra sidan visar dig det här för att du ska bli lycklig.

Kraftdjursbudskap

Papegoja
Kommer med nyheter och avslöjar hemligheter i afrokaribisk folktro. Förmedla dina idéer, behov och känslor fritt i dag för positiva resultat.
Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

 1. Leischa den

  TACK för ett underbart budskap, han är väntad och efterlängtad🙏❤❤❤ Önskar dej en härlig dag och älskar hur du beskriver “dina boys”, eftersom jag alltid haft en mkt stark dragning till Skottland, så känns det än mer bekant och roande😍🙏

  • aldarana den

   Tack vännen ha en underbar dag kram

 2. Diana den

  Hej
  Alltid lika roligt och intressant att läsa dina inlägg. Hade gärna oxså haft ett gäng skottar efter mig.
  Tack igen.
  Kram

  • aldarana den

   Tack vännen, ha en underbar dag kram

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.