Orakelkort och kraftdjursbudskap 5/7

6

Energier

Mycket av mitt arbete handlar om att känna av olika energier.Jag känner inte bara av energierna, de visar sig även som färger.

Andar har olika energier, en del är mycket starkare än andra och visar sig väldigt tydligt. Där jag känner om de har gått över till andra sidan eller är fast mellan dimensionerna. Guider har också en annan energi, de pratar också mycket med mig via färger. En guide kan komma till mig och ha mycket vitt på sig, då vet jag att den guiden har att göra med det andliga hos kunden/vännen. Grönt är healing, mörkblått för tredje ögat o v s.

När änglar kommer så är det också en annan energi, de är mer överjordiska och har en mycket stark energi. De känns som om de skulle svepa med en med sin kraft och många gånger har jag blivit överväldigad av deras energi. När en ängel är i rummet så vet man definitivt det 😀 De visar mig också färger för att kommunicera med mig, Rafael t ex har alltid grönt på sig. Han hjälper mig med healing ibland och det strömmar grön energi ur hans händer.

Knytt har en egen energi som är väldigt jordbunden, de känns uråldriga och en del av moder jord. Vissa är väldigt påtagliga medan andra mest är som dimmor. De har också olika energi väsen emellan. Troll har en sorts energi, älvor en annan, småfolk en tredje o v s.

Energin mellan människor visar sig också i olika färger och frekvenser. Energin mellan vänner är en, mellan älskande en annan, ilska, avund, ångest, kärlek o v s. Alla har de en sorts energi och en färg. Även banden mellan människor visar sig i olika färger och former.

Twinflames eller själsfrände har en alldeles egen energi som nästan är påtaglig, den dallrar i luften, den är oerhört stark, när jag känner av den blir jag nästan yr och den visar sig nästan alltid i lila. Den går inte att ta miste på när jag känner den. Den här energin mellan två personer kan vara både underbar men också väldigt skrämmande. Det är något nytt som man är med om och att känna så starkt för en annan person, kan göra att man rusar åt andra hållet ett tag för att sedan komma tillbaka, som dragen av en magnet.

I dag finns jag på Tarotguiderna mellan kl 10-13 och 16-19

Välkomna att ringa

Klicka på bilden för att läsa mer om mig och mina arbetstider

Lenormandorakel

Storkarna
Symboliserar rörelse framåt, en flytt, en befordran, en ny kärlek, en ny familjemedlem eller en ny början. Energin börjar röra sig framåt för er, det kommer in nya människor i ert liv, det händer nya saker och det rör sig hela tiden framåt. Nu är det dags att inte sitta still i energin, låt den svepa med er på nya äventyr och omfamna det som kommer. Nu är tiden för att börja nya projekt, att söka det där arbetet ni vill ha eller att öppna hjärtat för kärleken. Det ni påbörjar nu kommer att ge utdelning senare i år.

Kraftdjursbudskap

Elddrake
Sveder jorden när hon passerar och helande blommor växer i hennes fotspår. Säg vad du tycker och prägla varje ny dag med ditt eget unika märke.
Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

6 kommentarer

 1. Anna den

  Vad spännande! 😊Tack för ditt budskap! 🙏🤗

  • aldarana den

   Tack själv för feedback, ha en underbar dag kram

 2. Leischa den

  Tack för underbara budskap🙏💜👼

  • aldarana den

   Tack själv, ha en underbar dag kram

 3. 🌞 den

  Tack ❤️

  • aldarana den

   Ha en underbar dag kram

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.