Orakelkort och Kraftdjursbudskap 3/7

6

Sagofigurer?

Sist jag skrev om knytten så var det en läsare som sade att hon alltid trott att de var sagofigurer. Att tanken på att de existerade var svår att ta in. Här kan jag säga att jag förstår henne. Det här är saker som vi alla läst om sedan vi var små och som funnits i sagornas värld. Som små kanske vi såg dom men vi fick höra att de bara var påhitt från de vuxna.

Små barn är för det mesta mycket mer öppna än vi vuxna och när man som vuxen har glömt bort eller blockerat sina minnen från knytten man mötte som barn, är det svårt att se det som annat än fantasier. För de som bodde på vår jord för flera tusen år sedan och var mycket närmare naturen så var de ett naturligt inslag. De har under årens lopp berättat deras upplevelser som sedan blivit sagor. Sagorna har sedan i vår moderna tid blivit just det. Sagor och ingenting annat.

Vi som bor i det här moderna samhället och som har tappat kontakten med moder jord har svårare för att se dom, men de finns där och har alltid funnits där. De finns i skogen, på våra gårdar, i städerna, i träden, i växterna, i bergen/stenen och i vattnet. För mig har det här varit naturligt att se dom och höra dom sedan jag var liten. Någonstans i tonåren så såg jag dom inte längre, kanske tyckte de att jag inte var mottaglig för att se dom då, eller så var det så att jag var för upptagen med att växa upp.

Många år senare så började jag se som igen. Det väckte en förundran, en ödmjukhet och jag blev oerhört glad när de dök upp. Nu har jag vid min lilla stuga en skogsplätt där det kryllar av dom. Jag har ett troll som av någon outgrundlig anledning ska gå rätt igenom mitt vardagsrum, småfolk som kommer och pratar med mig, devor som talar om hur jag ska plocka örterna och trädmän som vaktar min stuga. Jag är oerhört glad att de ville visa sig för mig igen och att de hjälper mig när jag frågar dom.

För att se de här knytten så gå ut i skogen, sätt er och slappna av. Ge dom lite tid att visa sig, de är lite blyga ibland. Efter en stund kan ni få en känsla av dom för att sedan se dom.

I dag finns jag på Tarotguiderna mellan kl 19-22

Välkomna att ringa

Klicka på bilden för att läsa mer om mig och mina arbetstider

Lenormandorakel

Mannen
Det här kortet symboliserar en man i ditt liv, eller om du är man och läser det här dig själv, det symboliserar också väntan efter kärleken som är på väg. Han håller en ros i sin  hand och hans nakna fötter visar att han är beredd att gå i dina fotspår. Det här kortet pratar om tålamod att vänta på sin älskade som man vet är på väg. Att lugnt och stilla sitta och inte stressa in i något. Ta dig tid att se det vackra i väntan, att lära känna den som kommer in i ditt liv och att vara säker på att universum ger dig det du vill ha.
Är du man och läser det här så är det dig och din väntan det här kortet symboliserar, din förmåga att se det vackra i en kvinna och att uppvakta henne för att så småningom få den kärleken du vill ha. Är du kvinna som läser det här så är mannen på väg in i ditt liv, eller om du lever i en relation så kommer du att bli uppvaktad igen vare sig du lever med en man eller med en kvinna. Ta det lugnt, allt kommer när det är menat att det ska komma, rusa inte in i något och ha tålamod en stund till.
Vit duva
Den vita duvan som flög med en olivkvist till Noaks Ark efter syndafloden, säger att grälande försonas, vänliga ord uttalas och lugnet återställs idag.
Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

6 kommentarer

 1. ann den

  Hej jag heter Ann och hoppas du kan svara mig på om det finns gnomer. Jag såg en för många år sedan men tänkte att jag har nog blivit tokig. Ha det så gott och ha en bra sommar.

  • aldarana den

   Hej Ann, nej du hade inte blivit tokig, om du såg en så var det så, jag har själv inte sett någon. Ha en underbar sommar vännen kram

 2. Leischa den

  Tack för det underbara och kraftfulla budskapet, blev alldeles tårögd🙏❤👼 Underbart att läsa om din kontakt med alla naturväsen åxå❤

  • aldarana den

   Tack vännen för din feedback, ha nu en underbar dag kram

  • Lise-Lotte den

   Hej Aldarana
   Tack för att du skrev om vad det var på bilderna. Du så att jag skulle slappna av o titta. Så då såg jag på ängsull . Vilket leende jag såg under mössan. De andra bilderna i ditt tidigare meddelande så såg jag väldigt mycket i trädstubbarna.
   Tack för att du delar med dig
   Kram

   • aldarana den

    Hej
    vad roligt att du såg dom, ja det är underbart när de visar sig. Ha en underbar Frejas dag kram

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.