Orakelkort och kraftdjursbudskap 30/7

0

Kropp och själ

Eller snarare ego och själ.

Vi består av två olika krafter i vår kropp, ego och själ. Dessa två behöver samarbeta men gör det inte alltid. Det är då vi blir obalanserade och känner oss kluvna mitt itu.

Twinflames energin är ett utmärkt exempel på det här, i två år har jag tittat närmare på den här energin, den här så stark nu och jag möter dagligen människor som har mött sin själsfrände eller Anam Cara som kelterna kallade den energin.

När man möter den personen för första gången så är det något som händer. Själarna känner igen varandra, de har möts förut och tycker inte att det här är konstigt, snarare tvärtom. De har möts många gånger förut och vill vara i närheten av varandra hela tiden. Det blir som en magnetisk kraft som drar och sliter i kroppen.

Egot däremot kämpar emot, egot har bagage i det här livet som gör att det blir rädd och försöker tänka förnuftigt. Det kan vara så att sin själsfrände är upptagen, bor i ett annat land, inte alls är en typ man i vanliga fall blir attraherad av eller kanske inte alls skulle tycka om i vanliga fall. Det är då de här två motstridiga krafterna rasar i ens kropp.

Det finns ingen harmoni och balans när det här händer mellan ego och själ.

När det inte finns den här harmonin mellan ego och själ så blir man splittrad, det behöver inte bara vara i twinflames energin, det här kan hända med andra saker i ens liv också, ens själ vill gå åt ett håll och ens ego åt ett annat.

Här kan jag bara prata för mig själv och hur jag gör för att få tillbaka harmonin och balansen. Jag försöker att meditera för att se vilken väg jag ska gå för att få ut den mesta balansen, hur jag ska göra rent praktiskt för att gå åt det hållet själen vill ( den anser jag vet bäst 🙂 ), är det möjligt att göra det själen vill eller måste den stå tillbaka en liten stund. Jag tittar på gamla sår i det här livet och i andra jag levt som triggar i det här livet.

Kropp och själ behöver vara i balans för att man ska fungera bäst 🙂 försök att hitta ert sätt att hitta den balansen för att ni ska må så bra ni kan.

I dag finns jag på Tarotguiderna mellan kl 13-16 och 18-19

Ni vet väl om att ni kan ringa för fast pris? 495 kr/30 min. Ring 0939-2956 och tryck #94

Välkomna att ringa

Klicka på bilden för att läsa mer om mig och mina arbetstider

Lenormandorakel

Hunden
Det här kortet symboliserar vänskap, lojalitet, skydd och förtroende. Det visar på vikten av vänskap och lojalitet. Visa dina vänner hur mycket de betyder för dig, se dig om, du har fler vänner än du vet och många gånger är det personer man aldrig hade räknat med som ställer upp när det är jobbiga tider. Var lojal mot dina vänner och de dom ditt förtroende, det kommer att löna sig i slutändan. Men var vaksam på falska vänner som inte vill dig väl, ifrågasätt när de försöker att trycka ned dig och avsluta den vänskapen om den gör dig illa. Riktiga vänner är värda sin vikt i guld och får dig att känna att du är en bra person som är värd att ha kvar som vän.

Kraftdjursbudskap

Kalkonen
Känd som mayaindianernas juvelfågel, var offergåva till gudarna.
Bjud in gamla och nya vänner på en spontan fest eller resa.
Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.