Orakelkort och kraftdjursbudskap 27/6

2

Lycka

Vad är lycka? Är det att ha mycket pengar? Att ha den stora kärleken i sitt liv? Att ha barn? Att ha hälsan? Att kunna resa? Att ha mat på bordet? Att ha goda vänner?

För mig är lyckan att kunna arbeta med det jag älskar, att ha mina katter och min hund, att vara Frejas prästinna, att få bo i min lilla stuga vid skogskanten, att ha goda vänner runt mig som stöttar mig, att se humlan flyga förbi, att ha min katt nära mig när jag sover, listan kan göras lång.

När jag tänker efter ibland så inser jag att jag är väldigt lycklig även när livet tar vägar som kanske inte alltid är så roliga. För mig är det de små sakerna som gör mig lycklig. Att kunna sitta i solskenet ett tag och bara vara eller att ha en kurrande katt på magen.

Varför är vi så rädda för lycka?

Det är för bra för att vara sant….

Uttrycket gör mig lite ledsen och lite irriterad, varför kan det inte vara sant bara för att det är bra? Varför kan man inte få vara lycklig? Varför är vi rädda för lyckan oavsett hur den ser ut och i vilken form den tar? Är vi rädda för att den ska ta slut någon gång? Vi går och väntar på att det ska gå åt skogen så fort lite lycka kommer in i våra liv, jag är inte bättre än andra och måste jobba på det varje dag.

Vad är lycka för dig?

Ditt andeteam vill att du ska må bra och vara lycklig. De strävar alltid efter det som är bäst för just dig. Ta deras budskap till dig även om det ibland känns konstigt. De värnar alltid om just dig.

I dag finns jag på Tarotguiderna mellan kl 10-13

Välkomna att ringa

Klicka på bilden för att läsa mer om mig och mina arbetstider

Lenormandorakel

Nyckeln
Det här kortet symboliserar upptäckter, lösningar, öde, att synkronisera något och tecken. Det här kortet symboliserar också nyckeln till ens hjärta, att öppna dörrar för något eller någon och att släppa in något i sitt hjärta.
Se inte problemen, se lösningarna. Var inte rädd för var ödet har på lut för dig, andevärlden, dina guider och änglar arbetar oavbrutet för att du ska få det så bra som möjligt. Vi finns där för dig när du är förvirrad och inte ser  någon lösning. Titta efter tecknen vi ger dig, de kan verka svåra ibland att följa men slutar alltid i en känsla av välbefinnande och lycka. Släpp in kärleken i ditt hjärta och låt den fylla hela dig, öppna dörren för att gå nya vägar och se nya saker. Var nyfiken och busig men framför allt, stäng inte dörren för nya människor och nya upptäckter

Kraftdjursbudskap

Vit höna
I afrikansk Yorubamyt sprätte den vita hönan sand och skapade kullar och dalar. Skapa lycka med de personer du har runt dig och på den plats du befinner dig.
Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Eleonor den

    Jag är en sådan person som hamnar i saker jag inte kan styra över själv. Har kämpat och krigat mot ett bostadsföretag om ett kalldrag i min lägenhet i över ett och ett halvt år. Men sitter fast här utan möjlighet att komma härifrån. Motgång på motgång från alla man försöker få hjälp av Hyresgästförening Miljönämnd osv. Det är så tärande och plågsamt mitt i vanliga fall lättsamma humör där jag ser med glädje små vardagsting är på botten. Det finns absolut ingen ljusning. Är själv Reikimaster men varken änglar eller guider rår på kylan. Behöver verkligen lite lycka i mitt liv nu men den lyser med sin frånvaro. Kramar <3 <3

    • aldarana den

      Så smärtsamt att läsa om dina motgångar. Jag hoppas att det vänder snart kram

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.