Orakelkort och kraftdjursbudskap 25/6

4

The Boys

Först vill jag tacka de kunder som ringer till mig och frågar hur “the boys” har det. De uppskattar det enormt 😀 och brukar stå och hurra utanför.

Den senaste veckan har det varit ett väldigt stökande med grabbarna här utanför. De håller på att flytta 🙂

Första gången jag såg det hända, var när jag insåg att de gick och bar på flyttlådor ( ja jag vet det fanns inte flyttlådor i 1200-talets Skottland 😀 ) så undrade jag naturligtvis vad som var på gång. Svaret jag fick var att de skulle flytta. Nog för att jag har himlat med ögonen ett otal gånger åt grabbarna men jag ville inte att de skulle flytta.

I går fick jag svaret.

I dag såg jag helt plötsligt ett nytt rundhus ca femtio meter från det förra ute på ängen bredvid mig 😀 . Vad är detta? Sa jag. Vårat sommarhus fick jag till svar. 😀 Har jag skrivit förut att jag börjar betvivla mitt seende och mentala status 😀 om inte så skriver jag det igen. Jag kunde inte låta bli att skratta högt när jag insåg att de har en sommarstuga.

Det har även tillkommit en skotte, han har antagligen funnits med hela tiden men inte visat sig. Det här ser jag hela tiden, vissa visar sig starkare till och från. Det började med John, den svartmuskiga, sedan Sean som pratade med mig. Sedan kom en in som jag inte fått hela namnet på som var lite grinig, den senaste är en liten krumbent man som verkar vara pajasen i gänget.

Han brukar alltid springa omkring med fel skyltar när de visar mig svaren som jag frågar om. Om de andra håller upp Yes så står han med en No skylt och viftar lite glatt 🙂 Han är den här som skojar runt och gör precis tvärtom hela tiden 😀 Nu håller han på att springa runt och bara störa de andra när de flyttar runt med sina upptåg. Jag kan inte låta bli att storskratta när jag ser honom. Jag säger det igen 😀 jag älskar dom verkligen och jag är glad att jag har dom här.

I dag finns jag på Tarotguiderna mellan kl 18-21

Välkomna att ringa

Klicka på bilden för att läsa mer om mig och mina arbetstider

Lenormandorakel

Moln
Det här kortet symboliserar konflikter och tvivel, att inte se klart och att vara villrådig. Det symboliserar ändring och att tvivla starkt på sig själv. När det här kortet kommer upp väljer jag nästan alltid att även se det klara vädret på höger sida. För det kommer alltid, även när du tvivlar på dig själv och andra så ljusnar det till slut, även när det är en konflikt i ditt liv så kommer den att avslutas när det är dag. När du känner dig villrådig så ta ett steg tillbaka för att se över situationen igen. Se inte bara molnen som kommer in utan se även solen som finns där bakom. Ja det kan bli lite skakigt en stund men det ljusnar alltid till slut.

Kraftdjursbudskap

Anka
I skapelselegender från Ungern och Sibirien dök ankan ner för att hitta den första landmassan.
Hon kommer med pengar och återbördar det som förlorats.

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

 1. Irene Arkander den

  Älskar dina underbara skottar var tacksam för att dom finns hälsa dom så mycket kramizar till dig fina 👼💖💖

  • aldarana den

   Ja jag är tacksam för att de är med mig även om de ger mig gråa hår ibland 🙂 ha en underbar dag kram

 2. 🌞 den

  En dtor kram Lena🌹

  • aldarana den

   Kram och ha en bra dag vännen

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.