Orakelkort och kraftdjursbudskap 13/6

4

Åska

I natt har det åskat över södra Sverige och för er som är åskrädda så hoppas jag att natten ändå har varit lugn.

Åska är både underbart och skrämmande, det är stora krafter i farten som kan göra stor skada. Det är en kraft som man kan utnyttja genom att ladda kristaller som man vill ha extra kraft i.

Jag är en sådan där person som tar de kristaller jag dras till och som jag har hemma och lägger ut dom när det åskar. För de som vet mer än jag så ryser ni antagligen 😀 men det har fungerat hittills.

En av mina hundar är åskrädd och varje gång det börjar mullra och jag inte jobbar brukar jag sätta mig i bilen med henne och åka en stund med musik på. Hon älskar sin bil och brukar bli mycket lugnare då. Sedan har vi rottweilern som sover på rygg med tassarna i vädret även när det dundrar på som mest 😀

I dag finns jag på Tarotguiderna mellan kl 10-13.

Välkomna att ringa

Klicka på bilden för att läsa mer om mig och mina arbetstider

Lenormandorakel

Trädet
Det här kortet symboliserar växande, hälsa till både kropp och själ, säkerhet, livets träd och för mig personligen Yggdrasil världsträdet.
Det ligger ett växande framför dig nu som kan vara kärlek, arbete, hälsa eller andligt. Ta vara på det flödet av växande när du möter det oavsett vad det gäller. Plantera dina rötter djupt i moder jord för att stå fast när det här sker. Se dig omkring, vad är det som gör att du hindras i ditt växande? Är det rädsla? Är det en oförmåga att tro på dig själv? Är det en önska om att växa för fort? Som trädet sträcker sina grenar mot skyn, gör så med dina tankar och funderingar, fråga dig själv och dina guider vad som är viktigt för dig för att kunna växa och gå efter det som gör dig lycklig och glad just då.
Var inte rädd för att stå i din kraft och suga upp näring från moder jord i din strävan att nå ditt må

Kraftdjursbudskap

Skoprion
Är ikon för Selkit, den vackra gyllene skorpiongudinnan som skyddade mot sting. Hon skyddar dig mot illvilja och elakhet idag.
Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.