Orakelkort och kraftdjursbudskap 9/6

2

Dans

I går var jag på dans igen. Det är underbart att dansa, det lyfter energin och man mår mycket bättre både i själ och kropp. Att dansa styrdans (min son har kallat det sen han var liten) är väldigt kul och det är en utmaning också.

En man jag dansade med igår sa en bra sak som han hade hört. Att dansa med en ny människa är som att köra en ny bil, det tar en tag innan man blir van. Och igår körde jag några nya bilar, det roliga är att även om man snubblar till så kan man skratta och fortsätta.

Jag är ingen dansmästare men jag tar mig fram och många gånger räcker det långt. Som vanligt var “the boys” med, mina två livvakter som antagligen hade fullt sjå att hänga med på dansgolvet 😀 . Även de andra grabbarna var med och när jag stod och pustade utanför en stund, såg jag de andra vara inne och svänga sina lurviga. 😀 Med kiltarna flygande och dansande med varandra 😀

Ta chansen att dansa när ni kan, om det så bara är hemma med er själva. Sätt på någon bra musik och stuffa loss 😀 det är underbart och lyfter både er kropp och själ.

I dag finns jag på Tarotguiderna mellan kl 13-16 och 18-20

Välkomna att ringa

Klicka på bilden för att läsa mer om mig och mina arbetstider
Kvinnan

I den här  leken finns det två kort av kvinnor. Det andra kortet handlar mer om längtan efter kärlek medans det här kortet som jag tolkar det handlar om den kvinnliga kraften. Den här kvinnan står och tittar ut genom ett fönster där solen lyser in, hon visar sig i sin nakenhet och är inte rädd för det, och solen förstärker hennes drag. Runt hennes hals hänger venus symbolen som ett tecken på hennes styrka . Ta fram era kvinnliga sidor (gäller även män) och var inte rädda för att visa hur starka ni är, när ni står i er nakenhet stolta över att vara kvinnor ( eller i mäns fall bejaka era kvinnliga sidor) så växer också er självkänsla. Var inte rädd för att visa känslor, sköt om er, klä upp er, ta en ledig dag där ni rår om er själva. Visa för världen att ni är kvinnor att räkna med, håll huvudet högt du är vacker. Känn den röda kvinnliga kraften flöda genom er och göra er starka.

Kraftdjursbudskap

Hare
Är ett magiskt djur för Ostara, en fornnordisk gudinna för vår och påsk.
En ny början eller chans för dig kommer att öppna upp ditt liv.
Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.