Orakelkort och kraftdjursbudskap 24/5

0

Här i Jämtland har det de senaste dagarna verkligen börjat grönska. Där jag bor verkar vara lite senare än övriga Sverige 😀 och jag är glad att jag återigen kan gå ut i skogen jag har bakom huset.

Den här tiden är underbar, det är ljust hela natten, fåglarna hörs vilken tid på dygnet jag än går ut. Rådjuren går på ängen nedanför mitt hus och om jag går ut tidigt på morgonen så är allt lugnt, tyst och stilla.

För mig är skogen där jag finner ny energi, där jag ser knytt och pratar med dom, där jag ser dom bäst och där de känner sig trygga som jag förstår det. Där jag kan luta mig mot en stor gammal gran och prata med väsendet i den, ta del av och känna den stora visdom han besitter. Där jag kan vandra och bara känna det gemensamma tänkande i skogen. Jag kan också rekommendera att gå i skogen på natten, eller bara sitta där. Skogen lever då på ett helt annat sätt och den upplevelsen att känna den energin är otroligt häftig.

Så börja gå ut i skogen om ni inte redan gjort det och ta del av dess visdom, prata med knytten och bara sitt för att känna den läkande kraften i skogen.

I dag finns jag på Tarotguiderna mellan kl 10-13 och 16-19

Välkomna att ringa

Klicka på bilden för att läsa mer om mig och mina arbetstider

Lenormandorakel
Berget pratar om utmaningar och saker som kan vara i vägen, men det pratar också om att övervinna svårigheter och att klara av dessa utmaningar som kommer, när det känns som tyngst och du tycker att berget är för svårt att klättra. Ta ett steg i taget, när du behöver så hämta andan och vila, ta en utmaning i taget i stället för att försöka flytta hela berget. När du kommit till toppen är det alltid lättare på vägen ned och då har du övervunnit de utmaningar som kommit i din väg. När nästa berg kommer i din väg, se inte hur högt det är utan hellre hur spännande det ska bli att klättra upp igen, när du står på toppen igen så jubla över ett gott dagsverke och känna tillfredsställelsen i att klara av din utmaning.  Du klarar det. När så nästa berg dyker upp, kommer det att vara i form av en låg kulle

Kraftdjursbudskap

Sfinx

Den gamla grekiska sfinxen hade lejonkropp, örnvingar, kvinnoansikte och ställde gåtor.

Ett mysterium eller en förbryllande situation blir snart löst.
Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.