Orakelkort och kraftdjursbudskap 21/5

0

En helg i gudinnans tecken är avklarad.

Den här helgen var den andra av fyra kurshelger av år tre som Månprästinna och den var minst sagt intensiv. Både rent fysiskt och psykiskt. När man valt att gå i gudinnans tjänst är det inte alla gånger lätt. Man behöver titta på sina skuggor för att bli hel som människa och man behöver lyssna på gudinnan när hon pratar. Hon ger så mycket av sig själv och det minsta jag kan göra är att lyssna och försöka förstå. Platsen vi var på var magisk med fjällvärlden tätt inpå. Tyst förutom fåglarna och räven som lät. En plats att landa på och att resa i.

Men jag hade inte velat vara utan den här helgen även om jag nu känner mig lite hudlös och behöver vårda mig själv en stund. Det var också mest positivt det som hände även om jag i min text, får det att låta som att det inte var det. Samvaron med prästinnesystrar, de klara morgnarna då det var kav lugnt på sjön, den goda maten, skratten och trummandet var underbart.

Vi hade också turen att få en helt underbar fullmåneceremoni där mormor måne verkligen fyllde oss med sitt underbara ljus. Hell dig mångudinna, jag dricker av ditt ljus

I dag finns jag på Tarotguiderna mellan kl 15-16 och 19-20.

Välkomna att ringa

Klicka på bilden för att läsa mer om mig och mina arbetstider

Lenormandorakel


Fiskarna
Det här kortet symboliserar överflöd, handel, säljande, självständighet, frihet, att boosta sin självkänsla, vatten och rörelse.
Överflödet och det du väntat på är på väg mot dig, du har själv satt igång den här processen när du steg ur det ekorrhjul du varit i länge, när du satte igång energierna för att röra dig framåt så började också en process där det du längtat efter är på väg. Hur lång tid det tar beror på hur snabbt du rör dig framåt och vilken fas du är i livet, vissa saker tar längre tid eftersom de behöver landa hos dig och din energi. Det här kan röra sig från kärlek till arbete, alla aspekter av livet handlar det här kortet om. Du har börjat röra dig framåt, flyt med och njut av färden, det är dina uppoffringar och din beslutsamhet som nu har startat resan mot det här delmålet i ditt liv som kommer att ge resultat.
Örn

Det djur som enligt de amerikanska indianernas tradition flyger närmast solen. Säger att du kan förverkliga dina drömmar om du siktar högt idag.

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.