Orakelkort och kraftdjursbudskap 17/5- 20/5

8

Först av allt vill jag gratulera våra grannar i väst.

Gratulerar med dagen Norge, ha en fin nationaldag 🙂

I dag åker jag på kurshelg till fjällvärlden och ska vara borta fredag, lördag och söndag. Det är den andra delen av min utbildning till månprästinna. De senaste månaderna har jag börjat vara i fas med månen med min kropp.

För mig är det viktigt att känna månfaserna i hela mig, när det är på väg till fullmåne och när det går mot mörkermåne. Jag håller på att man tona hela sitt väsen mot månen. Att känna månens faser och hur långt månen har kommit i sin bana mot fullmåne och mörkermåne är viktigt för mig.

Nu är det inte allt som behövs för att vara månprästinna men för mig är det en mycket viktig del. Vi kommer att vara uppe i fjällvärlden i ett av mina smultronställen. Njarka sameläger är en helt magisk och underbar plats. Att få spendera tre dagar med mina prästinnesystrar kommer att vara rena semestern även om helgen kommer att vara intensiv med övningar och upplevelser.

Så jag vill önska er en riktigt fin helg med mycket skratt och sol.

Och för er som undrar, ja, “the boys” följer med, de började packa i går kväll med små ponnyer. De ska tälta bredvid oss och har fått strikta order att hålla sig någorlunda nyktra 😀

I dag finns jag på Tarotguiderna mellan kl 10-12

Klicka på bilden för att läsa mer om mig och mina arbetstider

Lenormandorakel


Tärningarna
Det här kortet symboliserar risktagande, val, osäkerhet och att ta ett steg ut i det okända. Det symboliserar också framtida förändringar.
Det är dags att välja den väg som för dig framåt till lycka, det är dags att lita på din intuition  och att slå bort osäkerheten. Vi hjälpare finns där för att guida dig rätt så att du blir lycklig. Var inte rädd för förändringar, de flesta förändringar som är jobbiga är i slutändan positiva när det gäller att förändra sitt liv så man tar tillbaka sin styrka.
Ta steget ut i det okända en stund, var inte rädd för att säga vad du tycker när det känns fel, var inte rädd för att omfamna kärleken när den kommer och slå bort din osäkerhet när den kommer, den håller dig bara tillbaka.

Kraftdjursbudskap

Delfin

Är en kraftikon för förtida gudinnor som Venus och den egyptiska modergudinnan Isis. Hon skänker healing, frid och styrka att glömma gamla sorger.
I morgon är det fullmåne. Låt mormor måne skina på er och bada i hennes underbara sken.
Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

8 kommentarer

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.