Orakelkort och kraftdjursbudskap 13/5

2

Är jag bättre än andra medium?

När jag började min resa inom det andliga och mediala tittade jag ofta på andra och hur de arbetade. Det kom av min osäkerhet att göra på mitt sätt. Min osäkerhet gjorde att det tog mig ett tag innan jag hittade min egen väg att gå och arbeta.

Många gånger försökte jag vara som andra eftersom jag själv inte tyckte att jag var bra nog. Flera gånger stammade jag fram ett budskap eftersom min osäkerhet gjorde att jag inte uppfattade det andevärlden sade åt mig. Den första gången jag var på en mässa var jag så nervös att jag stod och skakade. Det var flera medium där som hade jobbat flera år och jag undrade seriöst om jag skulle gå därifrån. Vad hade jag att komma med?

Den första mässan var en ögonöppnare, när jag slappnade av och arbetade på mitt sätt så gick det lättare och de personer jag hade framför mig var glada över budskapet och lovade att komma tillbaka till mig senare för en längre sittning. Helt plötsligt insåg jag att jag dög som mig själv.

Bara en månad efter den första mässan var jag på kurs hos Birkan Tore och där fick jag återigen en aha upplevelse (eller fler ska jag väl säga), då började jag förstå att mitt sätt att arbeta inte var så tokigt eftersom det var just bäst för mig.

Att tro att man är bättre än någon annan bara för att man har gått fler utbildningar eller kurser är för mig ofattbart. Att känna sig högre än en person som inte har utvecklat sin förmåga är också ofattbart. Att inte vilja att människor man lär lyfter sig högre och högre i sin medialitet och självkänsla är ett tecken på ens egen dåliga självkänsla.

Jag är inte bättre eller sämre än något annat arbetande medium, mitt sätt att arbeta är mitt eget och något jag utvecklat och kommer att utveckla under resten av mitt liv. Mitt sätt att arbeta kanske inte passar alla och här har jag fullt förtroende för andevärlden som lotsar personer till mig som behöver vägledning, att just de personerna har nytta av mitt sätt att arbeta.

För er som just börjat er resa inom det andliga vill jag ge er det rådet som jag fick av en god vän.

Försök inte vara som någon annan. Hitta ert eget sätt att arbeta med andevärlden. Se på andra och lär men försök inte vara som dom. Var kritiska mot er själva men inte hårda, försök alltid förbättra er, inte för andra utan för er själva. Ta hjälp av ert andeteam och höj er själva för er egen skulle inte för någon annan. Och kom ihåg att ert sätt att arbeta varken är bättre eller sämre än någon annans.

Det är ert eget sätt och det duger alldeles gott.

I dag finns jag på Tarotguiderna mellan kl 19-21 ( obs ny fast tid )

Klicka på bilden för att läsa mer om mig och mina arbetstider

Lenormandorakel


Ugglorna
Det här kortet pratar om kommunikation men också om vishet. I dag är det tid att ta fram din egen visdom och låta andra ta del av den på en ödmjukt sätt, kommunicera med andra istället för att gräla. Låt de se vilket visdom som du besitter och ta del av andras visdom. Leta efter tecken idag som andevärlden ger dig, de ger dig tecken hela tiden men i bland måste man öppna ögonen för att se vad de vill säga en. Meddelanden från nära och kära kommer också idag, meddelanden som ibland kan behövas gå igenom en eller två gånger för att se klarheten i dem och att läsa mellan raderna idag är en bra sak.
Örn

Det djur som enligt de amerikanska indianernas tradition flyger närmast solen, säger att du kan förverkliga dina drömmar om du siktar högt idag.

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. 🌞 den

    Tack Fina Lena🌹

    • aldarana den

      Tack själv,ha en bra dag kram

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.