Orakelkort och kraftdjursbudskap 12/5

0

Att skratta är förlösande.

Skratta gör gott och behövs verkligen. Det släpper på spänningar och ett riktigt gott skratt kan bryta isen när två personer möts.

Skrattar då andevärlden?

Ja verkligen 🙂 mycket och ofta. Ni som har följer min blogg vet om mina berättelser om skottarna “the boys”. Där är det mycket skratt och de skrattar inte bara åt mig (vilket är helt ok, de gör det med kärlek) så skrattar de med mig. När jag skrattar så jag kiknar eller står och skrattar ibland åt mig själv och mina dumheter så får jag höra ett hjärtligt skratt tillbaka.

Men det händer även titt som tätt att det kommer andar och hälsar på som retas, skämtar, skrattar bara för att jag ser och hör dom. Där jag smittas ibland så mycket att jag skrattar hejdlöst åt att de är på så bra humör. Helst två andar (manliga) kommer lite då och nu. När de kommer så vet jag att det alltid blir något tok och de får mig alltid på gott humör.

Så skratta så ofta ni kan, även med det andeteam ni har runt er. Var inte rädd för att skämta med era guider och låt skrattet finnas i eran själ.

I dag finns jag på Tarotguiderna mellan kl 13-16 och 18-20

Välkomna att ringa

Klicka på bilden för att läsa mer om mig och mina arbetstider

Lenormand


Masker
Titta djupt in i din själ, för vilkens glädje försöker du att ändra dig? Det här kortet symboliserar motsägelser och olika sidor av myntet. Det handlar också om att spela roller och att livet går upp och ned.
Är du sann mot dig själv? Försöker du bara göra andra till lags för att vara med i gemenskapen? Är dina vänner rätt för dig? Hur bemöter du andra? Sätter du upp masker vid olika situationer? Det är dags att bli sann mot dig själv, att inte sätta upp masker utan att gå rakryggad genom livet även om det ibland kommer att bli svårt. Dina guider och änglar är alltid med dig och stöttar dig när du är sann mot dig själv. Lever du i ett förhållande som är destruktivt? Blir du själv destruktiv i bland eller slår mycket på dig själv. Sätter du på dig din mask av glädje när någon gör dig illa eftersom du inte vill “förstöra stämningen”. Se in i dig själv, vem du verkligen är och börja sakta men säkert att förändra dig till den du vill vara, den person du är menad att vara. Var inte rädd för att visa kärlek men se upp för att förlora dig själv i processen. Bli introvert en stund och studera dig själv och dina masker. Släng sedan de masker du inte vill ha eller inte behöver och gå rakryggad vidare på din väg.
Kram

Kraftdjursbudskap

Puma

Bergslejonet är budbärare åt eldsguden Tatewali bland Huichol-indianerna i Mexico.

Det finns inga gränser för din långsiktiga framtid.

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.