Orakelkort och kraftdjursbudskap 9/5

2

Hur mycket jag än tycker om pollen för våra bin, getingar och humlor så däckar den mig totalt i år. Att arbeta går bra men tyvärr så stannar min hjärna totalt när det gäller något att skriva om.

Därför kommer bara Lenormand orakel i dag och några dagar framöver

Ta hand om er därute i dessa pollen tider.

Lenormandorakel


Hund
Detta kort symboliserar vänskap, trohet, lojalitet, support och någon att lita på.
Se dig omkring, du har vänskap närmare än du tror, den sortens vänskap som sträcker sig genom flera liv. Vilka vänner kan du lita på? Vilka vänner klarar du dig utan? Vilka finns alltid där för dig och är din vän i vått och torrt. Vad letar du efter i en partner? Vänta dig en kärlek där grunden är vänskap, trohet, lojalitet och support så finner du den. Vad vill du ha av din partner? Var viss om att just du är värd, vänskap, trohet, lojalitet och support i ditt förhållande och nöj dig inte med mindre. Förvänta dig allt det här och ge också det tillbaka, en stark vänskap eller partnerskap byggs på ett förtroende som är orubbligt och du är verkligen värd det.

Orm

Ikon för St Brigit på Irland och den keltiska gudinnan Brighid, säger att liksom ormen ömsar sitt skinn på våren, kan du lämna gamla sorger bakom dig.

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Hej!

    Går det att maila dig någonstans och ställa en fråga om den här dagens inlägg (har inte möjlighet att ringa, tyvärr)? Den passar väldigt bra in på olika sätt, men jag kan tolka det både som att det blir vi och som att det inte blir vi… Spännande kombination av dagens kraftdjur och orakelkort i alla fall! 😀

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.