Orakelkort och kraftdjursbudskap 6/5

0

Gråta.

Redan från det att vi är små bebisar så gråter vi för olika saker. Det kan vara hunger och smärta när vi är små och inte kan kommunicera med ord, när vi blir äldre kan det vara av ilska, smärta, ångest, sorg och glädje.

Det är förlösande att gråta och behövs. När min son var liten och nu också så uppmuntrade jag honom att gråta, det här att pojkar inte får gråta är något av det värsta jag vet. Varför inte då? Män har lika stor rätt att gråta som kvinnor och för mig är en man som kan gråta väldigt attraktiv. Det visar att han för det första hade föräldrar som inte tvingade honom att bita ihop utan få ut sina känslor när han inte mådde bra. Och att han när han är vuxen vågar stå emot dagens konstiga sätt att se på män, de ska vara de här stora starka karlarna som aldrig visar känslor.

Kanske är det bara min generation och jag hoppas att dagens unga män vågar visa sina känslor och gråta ut när de inte mår bra.

I mitt arbete så är jag med om att de jag har sittning för gråter ibland, många gånger ber de om ursäkt. Jag svarar alltid att de aldrig behöver be om ursäkt till mig. Det behövs i bland och jag känner mig ödmjuk och välsignad att de har sådant förtroende för mig att de känner sig trygga att gråta.

Jag läste en bok för flera år sedan av ett medium som heter David Wells, en mycket klok man som skrev att han ibland låste in sig och grät ut rejält. Man behöver ha en dag när man gråter ut, när man gråter så man hulkar och snorar. Där allt kommer ut av sorger, ilska, smärta eller kanske till och med glädje.

Den sista gråten är lika förlösande som om man gråter av sorg. Att skratta så man gråter och får ont i magen är helt underbart. Att skratta så man kiknar och inte får fram ett ord, när man inte kan sluta skratta eller fnissa är helt underbart.

Så var inte rädda för att gråta. Det är ett tecken på styrka och mod. Vi behöver det alla någon gång ibland och för min egen del ska jag ta David Wells ord på min väg och göra som han. Låsa in mig och gråta ut rejält när det behövs.

I dag finns jag på Tarotguiderna mellan kl 10-12 och 14-16.

Välkomna att ringa

Klicka på bilden för att läsa mer om mig och mina arbetstider

Oracle of Mystical Moments

Can you hear me.

Kan du höra mig?

En kvinna flyter på ett snäckskal ute på ett stort hav. Hon tittar mot horisonten, som om hon väntar på någon. Hon håller en snäcka i sin hand, hon är redo att blåsa i den när tiden är mogen.

Havet symboliserar hennes känslor. Stort och det känns som hon inte vet vad som ska komma, det omger henne som en ändlös båge. Hon ser ut som om hon är övergiven och ensam.

Men hon har en sätt att kommunicera, ett verktyg för att vända passiv tystnad till kraftfull kommunikation. Hon behöver bara lyfta sin snäcka, blåsa i den och kalla på hjälp.

Var inte rädd för att ta hjälp när det behövs, var inte rädd för att be dina guider och änglar om hjälp. De finns alltid där för att komma och hjälpa till så gott de kan. Lyft din egen snäcka när du känner dig övergiven och ensam. Hjälp brukar komma från det mest oväntade håll.

Kraftdjursbudskap

Anka

I skapelselegender från Ungern och Sibirien dök ankan ner för att hitta landmassan. Hon kommer med oväntade pengar och återbördar det som förlorats.
Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.