Orakelkort och kraftdjursbudskap 3/5

3

Att ta hand och älska sig själv är bland det svåraste man kan göra.

Varför är det så?

Det är alltid lättare att sina egna misstag, att tycka man är för tjock eller för smal, har för mycket rynkor, för stor eller liten näsa, inte duger, arbetar för lite eller för mycket, listan kan göras hur lång som helst beroende på vilket bagage vi med oss.

Varför kan vi inte titta på oss själva och säga att vi duger som vi är, de som har problem med oss, har egentligen problem med sig själva eftersom de väljer att ibland vara direkt elaka och döma oss. Det kan var för vårat utseende, våran förmåga att arbeta, våran energi eller vårt sätt att vara.

Det är nödvändigt att prioritera oss själva, det är nödvändigt att ta hand om sig själv och må bra. Det är inte själviskt utan en självklarhet.

Det andeteam vi har runt oss är bra på det sättet, de har hand om oss och talar om vad som är bra för oss. Det är inte alla gånger vi förstår på en gång varför de ger oss de tips de ger. Men det vi kan vara absolut säkra på är att de alltid ser till vårat bästa.

Så börja redan i dag med att titta på dig själv och se allt det vackra med dig själv, vad du är duktig på och låt absolut ingen trycka ned dig.

I dag finns jag på Tarotguiderna mellan kl 10-12 och 15-18

Välkomna att ringa

Klicka på bilden för att läsa mer om mig och mina arbetstider

Lenormanorakel


Storkarna
Symboliserar rörelse framåt, en flytt, en befordran, en ny kärlek, en ny familjemedlem eller en ny början. Energin börjar röra sig framåt för er, det kommer in nya människor i ert liv, det händer nya saker och det rör sig hela tiden framåt. Nu är det dags att inte sitta still i energin, låt den svepa med er på nya äventyr och omfamna det som kommer. Nu är tiden för att börja nya projekt, att söka det där arbetet ni vill ha eller att öppna hjärtat för kärleken. Det ni påbörjar nu kommer att ge utdelning senare i år.
Struts

I det forntida Egypten stod strutsen för sanning eftersom hjärtat vägdes mot en strutsfjäder. En långvarig orättvisa kommer att få sin lösning.
Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

3 kommentarer

  1. birgitsanglarum on

    Tack <3
    Har från flera håll fått till mig att jag behöver älska mig och ta hand om mig. Det bubblar upp en massa gammalt skräp från tidigare som nu är dags att ta hand om. Tack fina du <3

    • Tack själv, det är klart att du är värd att älska dig själv och många gånger är det den hårdaste läxan. Men det klarar du. Kram

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.