Orakelkort och kraftdjursbudskap 2/5

0

I går kväll kl 21.30 landade jag i casa Aldarana 🙂

Efter en vecka med många skratt, en ny tatuering på en drake (foto kommer inom kort), träffat personer som jag inte sett på över trettio år, gjort en Beltane ceremoni som var oerhört kraftfull och fått många nya insikter och idéer så var det skönt att komma hem.

Tyvärr så hade min honkatt kommit på den oerhört briljanta idén om att börja löpa så natten var inte så lugn och skön som jag hade hoppats 😀 Hon var i alla fall glad att se mig och till och med Sylvester (hankatten) hälsade mig välkommen hem. Han brukar annars vara rätt avmätt när jag varit borta, jag börjar mer och mer tro att han ser mig som sin personliga slav och blir lite kränkt när jag är borta 😀

The Boys var så klart med och skötte sig förvånansvärt bra, det var inte så mycket rumlande som jag hade trott förutom den kvällen vi var och tittade på en rockabilly band 😀 , but boys will be boys 😀 Något som jag däremot inte trodde var att de skulle ligga och sola och jag fick för första gången se när de tvättade kiltarna (vilket jag aldrig trodde gjordes) det hängde kiltar i träden runt min kusin i parti och minut. Tack och lov så hade de filtar på sig under tiden kiltarna torkade 😀 . Jag fick också under den här veckan två livvakter som nu tar sin uppgift på största allvar.

De kom dagen innan jag skulle ha Beltane ceremonin och jag har inte förstått varför, kanske är de inte livvakter utan mer hedersvakter men de har då full stridsmundering på sig så det lutar nog mer åt livvakter 🙂 Jag är tacksam och ödmjuk och ifrågasätter inte den här gången varför de tycker att jag behöver dom. Det är ett par kraftiga karlar som ser minst sagt bistra ut. De går nu alltid tre steg bakom mig och står just nu utanför dörren till mitt hus.

I dag finns jag på Tarotguiderna mellan kl 16-18.

Välkomna att ringa


Klicka på bilden för att läsa mer om mig och mina arbetstider

Först måste jag be om ursäkt, virrighetsminister som jag är så hade jag in fel foto till det budskap som kom för en vecka sedan i Oracle of Mystical Moments.


Ugglorna
Det här kortet pratar om kommunikation men också om vishet. I dag är det tid att ta fram din egen visdom och låta andra ta del av den på en ödmjukt sätt, kommunicera med andra istället för att gräla. Låt de se vilket visdom som du besitter och ta del av andras visdom. Leta efter tecken idag som andevärlden ger dig, de ger dig tecken hela tiden men i bland måste man öppna ögonen för att se vad de vill säga en. Meddelanden från nära och kära kommer också idag, meddelanden som ibland kan behövas gå igenom en eller två gånger för att se klarheten i dem och att läsa mellan raderna idag är en bra sak.

Kraftdjursbudskap

Korp

Är vikingarnas fadersgud Odens fågel och tvillingkorparna Hugin och Munin tjänstgjorde som hans minne.

Snart hittar du eller får tillbaka ett föremål du nyligen förlorade.
Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.